Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zarejestrowane przez Allegro, opinie o sprzedającym itd.: Zakupy na Allegro Lokalnie są bezpieczne. Weryfikujemy konta sprzedających przed wystawieniem produktu na sprzedaż. Każdy, kto chce wystawić przedmiot na sprzedaż, przechodzi proces aktywacji konta. Jeśli masz pytanie lub obawy przed kupnem, możesz napisać do sprzedającego na czacie i wyjaśnić swoje wątpliwości. Jeżeli kupisz przedmiot przez opcję kup teraz lub w licytacji i nie otrzymasz towaru, lub otrzymasz produkt nieoryginalny albo niezgodny z opisem, możesz otrzymać rekompensatę w ramach Programu Ochrony Kupujących. Jeśli nie otrzymasz przedmiotu, nie masz obowiązku zgłaszania sprawy na policję – możemy zrobić to za Ciebie. Jeśli przedmiot odbiega od opisu lub okaże się, że jest nieoryginalny, poprosimy Cię o dokument z policji, potwierdzający, że sprawa została zgłoszona – czytamy na stronie Allegro Lokalnie.
@Client:43678130 Każdy sprzedający na Allegro ma prawdziwe konto.
Konta są prawdziwe tylko sprzedawcy czasem są nieprawdziwi.
@Client:43678130, czy coś konkretnego wzbudziło Twoje podejrzenia? 🙂
Mam prośbę czy możecie mi pomóc wysle link który dostałem i proszę o spojrzenie https://allegrolokalnie.pl/oferta/konsola-z-napedem-1tb
Z Czech.
I będzie to ok
Masz gwarancję bezpiecznych zakupów na Allegro.
Jeszcze jedno pytanko ile taka przesyłka będzie szła i z góry bardzo dziękuję
Sprzedający ma 7 dni na wysyłkę jeżeli nie jest podana inna data dostawy.
@Client:43678130 , @mr_oma Wydaje mi się że wątpliwości może budzić lokalizacja sprzedawcy. Niby jest unia, strefa Szengen, ale jak sobie Allegro radzi z weryfikacją takich sprzedawców?
@br. ze względów bezpieczeństwa nie mogę zdradzić żadnych szczegółów, ale radzimy sobie i weryfikujemy zarówno sprzedających z Polski jak i zagranicznych. Każdego dotyczą takie same zasady i regulamin Allegro. Dlategro mamy pewność, że zakupy na Allegro i na Allegro Lokalnie są bezpieczne.