Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wygrałam 1 aukcję i u tego samego sprzedawcy chcę kupić 3 przedmioty w formie kup teraz, jak to połączyć, żeby była jedna wysyłka
@mrybczyk Na Allegro Lokalnie nie ma możliwości łączenia zamówień.
W podobnym temacie Allegro Lokalnie. Po raz pierwszy wziąłem udział w licytacjach drobnych monet w cenie do 5-6 złotych. Wygrałem 16 licytacji u jednego sprzedawcy. Dlaczego nie ma możliwości łącznej zapłaty za te aukcje ? Może sami spróbujcie zrobic 16 przelewów z podwójną weryfikacją w banku, potwierdzającymi kodami sms, oczekiwaniem na potwierdzenie zaksięgowania wpłat, itp. Potrwa to 2 godziny.
Druga sprawa SMART. Sprzedający i kupujący mają smarta . Wg Waszego regulaminu korzysta się z niego po zakupach za co najmniej za 45 złotych u jednego sprzedającego. Przy żadnym z moich 16 zakupów nie mogę z niego skorzystać, bo nie można zakupów zsumować.
Co teraz mam zrobić ? 16 przelewów przez 2 godziny ? Do 16 przelewów doliczać przesyłkę po 11 złotych, bo nie ma dla całości smarta ? Co Wyście nawyprawiali ? Nikt już nad tym nie panuje ? A co ja mam teraz zrobić ? Może jakąś konstruktywną odpowiedź, poradę, a nie jakieś ble ble, że nic nie mogę zrobić, bo tak jest , jak jest i będzie jak będzie.
pozdrawiam kamand