Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ tydzień temu kontaktowałem się że sprzedającym na początek zapytałem czy produkt jest jeszcze dostępny po dwóch dniach sprzedający odczytał ale nie odpisał
Potem poprosiłem o nr.tel żeby konkretnie porozmawiać i zaproponowałem swoją cenę do tej pory wiadomości nie są odczytane a ogłoszeniem dalej widnieje
Co mogę jeszcze zrobić czy allegro może jakoś pomóc ?
@MichalTT1 Nie da się inaczej, chyba że znajdziesz go w Internecie. Potem poprosiłem o nr.tel żeby konkretnie porozmawiać allegro nie toleruje takich rzeczy- to próba zakupu poza Allegro.
Nie chciałem kupić poza allegro poprostu wolę porozmawiać niż pisać
Nie ma nr telefonów, nie zauważyłeś? masz sie kontaktować przez Allegro.
@MichalTT1 przykro mi, ale nic tutaj nie poradzimy, nie możemy zmusić sprzedającego na Lokalnie, aby odpowiedział na wiadomość. Prośbę o numer telefonu akurat mógł potraktować jako próbę wyłudzenia danych.
Otrzymał informacje o nowej wiadomości także e-mailowo, mam nadzieję, że skontaktuje się z Tobą.
@MichalTT1 "Co mogę jeszcze zrobić"
Możesz przestać kopać się z koniem. Skoro sprzedawca Cię olewa, to i Ty go olej. Kup od innego sprzedawcy.
@MichalTT1 Możesz jeszcze poczytać skargi użytkowników na takie natrętne żądania:
Jeżeli będziesz dalej domagał się kontaktu poza Allegro grozi ci blokada konta. Tutaj granica co wolno a co nie jest bardzo cienka