Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Tak jak powyżej.
@Rain_03 czy mieliście z tym sprzedającym wspólną transakcję na Allegro Lokalnie lub Allegro.pl? W jakim celu chcesz się z nim skontaktować? Czy potrzebujesz naszej pomocy?
Otóż zauważyłem u tego sprzedawcy ciekawy przedmiot któremu kilka dni temu zakończyła się licytacja (nikt nie licytował). Chciałbym się skontaktować ze sprzedawcą w celu spytania czy przedmiot ten jeszcze posiada i czy mógłbym go jeszcze od niego nabyć poprzez reaktywowanie, nie już licytacji lecz aukcji kup teraz na allegro.
Link do byłej licytacji - https://allegrolokalnie.pl/oferta/laskkolumna-komitet-miejski-pzpr-c4g
WK
Wejdź do centrum wiadomości na Allegro, kliknij nowa wiadomość, wskaż nazwę użytkownika do którego chcesz wysłać wiadomość:
i gotowe 🙂
Taką opcję wiadomości da się używać na normalnym allegro, czy będzie to również działać i wyświetlać się tej osobie na lokalnym gdy skorzystam z tego poprzez normalne allegro ?
Wysłałem temu użytkownikowi wiadomość, otrzymałem odpowiedź zwrotną. Więc tak - działa normalnie.
Korzystałem ze zwykłego Allegro. Suma sumarum chodzi o to, żebyś mógł dokonać zakupu, więc to mało ważne gdzie się wyświetla. Ale korzystałem ze zwykłego Allegro do wykonania wiadomości.
Ok, dzięki za pomoc !