Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
problem mam taki jak i tu:
klik
Zamawiałem coś kiedyś na inny adres odbioru (zwykłe allegro).
Adres usunięty, tymczasem pojawia się na AL i co gorsza jako domyślny.
Allegro "poprawiło" buga czy dalej trzeba pisać podanie o usunięcie?
Pozdr,
gm
@szejk-gmbh widzę, że masz kilka takich adresów i na forum (ze względu na ochronę danych osobowych) nie mam jak Cię podpytać, które konkretnie usunąć.
Ale czy powinien zostać tylko ten, który masz wpisany w danych konta? Z numerem 174?
Hmm, powinny być tylko dwa, chyba że zostały jakieś ślady po starych.
Tak, ma zostać tylko ten z numerem 174.
Pozdr,
gm
@szejk-gmbh gotowe, przepraszam, że musiałeś czekać. Daj proszę znać czy teraz podstawia się poprawny adres?
Tak, teraz jest w porządku.
Przepraszam, że po tak długim czasie ale jakoś nic nie zamawiałem z AL i nie było jak sprawdzić.
Dzięki.
Witam
Mam podobny problem, jak usunac te adresy????
mam dużo adresów do wyboru przy finalizowaniu transakcji na allegro lokalnie, chce je skasować, ale nie ma jak..
@kovboy77 Proszę, żebyś wysłał wiadomość z informacją które adresy mają zostać usunięte na adres spolecznosc@allegro.pl. Edytujemy te dane.
Proszę o usunięcie wszystkich adresów dostaw z mojego Allegro Lokalnie. Dziękuję.
@chudobinski proszę bardzo! 🙂
Dziękuję ;-]
sam problem. Kilkanaście adresów do wysyłki, a powinien byc tylko 1. Mam nawet Warszawa, mieszkam gdzie indziej.
Proszę o usunięcie Warszawy jako wysyłki oraz usunięcie Głosków i zdublowanych adresów na Piaseczno.
Dlaczego użytkownik nie może sam usuwać tych adresów ?
@nat_not juz dawno to powinno byc wprowadzone.
Witam
Temat już się tutaj przewijał i "podobno" w wielkim cudzysłowie problem ten został naprawiony, jak widać nie bardzo, a mianowicie chciałbym usunąć dodatkowy adres do wysyłki, z allegro już usunięty, ale allegrolokalnie jak na złość nadal go trzyma i co najgorsze przy wystawianiu przedmiotu pozycjonuje go jako główny, stąd moja prośba o reakcję jednego z adminów w celu ręcznego usunięcia go.