Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
problem mam taki jak i tu:
klik
Zamawiałem coś kiedyś na inny adres odbioru (zwykłe allegro).
Adres usunięty, tymczasem pojawia się na AL i co gorsza jako domyślny.
Allegro "poprawiło" buga czy dalej trzeba pisać podanie o usunięcie?
Pozdr,
gm
@szejk-gmbh widzę, że masz kilka takich adresów i na forum (ze względu na ochronę danych osobowych) nie mam jak Cię podpytać, które konkretnie usunąć.
Ale czy powinien zostać tylko ten, który masz wpisany w danych konta? Z numerem 174?
Hmm, powinny być tylko dwa, chyba że zostały jakieś ślady po starych.
Tak, ma zostać tylko ten z numerem 174.
Pozdr,
gm
@szejk-gmbh gotowe, przepraszam, że musiałeś czekać. Daj proszę znać czy teraz podstawia się poprawny adres?
Tak, teraz jest w porządku.
Przepraszam, że po tak długim czasie ale jakoś nic nie zamawiałem z AL i nie było jak sprawdzić.
Dzięki.
Witam
Mam podobny problem, jak usunac te adresy????
@kovboy77 Opisz proszę bardziej szczegółowo co oznacza "podobny problem".
mam dużo adresów do wyboru przy finalizowaniu transakcji na allegro lokalnie, chce je skasować, ale nie ma jak..
@kovboy77 Sprawdzam czy możemy pomóc. Proszę Cię o cierpliwość.
@kovboy77 Proszę, żebyś wysłał wiadomość z informacją które adresy mają zostać usunięte na adres spolecznosc@allegro.pl. Edytujemy te dane.
Proszę o usunięcie wszystkich adresów dostaw z mojego Allegro Lokalnie. Dziękuję.
@chudobinski proszę bardzo! 🙂
Dziękuję ;-]
sam problem. Kilkanaście adresów do wysyłki, a powinien byc tylko 1. Mam nawet Warszawa, mieszkam gdzie indziej.
Proszę o usunięcie Warszawy jako wysyłki oraz usunięcie Głosków i zdublowanych adresów na Piaseczno.
Dlaczego użytkownik nie może sam usuwać tych adresów ?
@magpaw2 Usunęliśmy wskazane przez Ciebie adresy. Nie wykluczamy, że w przyszłości użytkownicy będą mogli to roboć samodzielnie.
@nat_not juz dawno to powinno byc wprowadzone.
Witam
Temat już się tutaj przewijał i "podobno" w wielkim cudzysłowie problem ten został naprawiony, jak widać nie bardzo, a mianowicie chciałbym usunąć dodatkowy adres do wysyłki, z allegro już usunięty, ale allegrolokalnie jak na złość nadal go trzyma i co najgorsze przy wystawianiu przedmiotu pozycjonuje go jako główny, stąd moja prośba o reakcję jednego z adminów w celu ręcznego usunięcia go.