Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wydaję mi się że korzystając z darmowych dostaw Smart, to oni decydują gdzie dostarczyć paczkę, tutaj wyboru nie ma, ale nie mam pewności.
Chyba nie o to chodzi. Myślę że, to zależy od dostawcy, jakie oferuje możliwości dostarczenia przesyłki.
Kiedyś tak miałem, nie było innego wyjścia tylko poprzez kontakt Allegro. Pomogli, usunęli więcej tego paczkomatu w opcjach dostawy nie spotkałem
A przekierowanie - dzwoń do InPostu
@Client:38026643 masz na myśli adresy na Allegro Lokalnie czy na Allegro? Jeżeli chodzi o Allegro to poproszę o kontakt z Pocztą Polską, ponieważ przesyłka została już do Ciebie nadana. A adresami do wysyłki na Allegro możesz zarzadzać tutaj.
Nie chodzi mi o adres dostawy,lecz o punkt odbioru przesyłki.
Punktem odbioru może być : poczta, kiosk ruchu,żabka, stacja benzynowa itp.
Kontakt z Pocztą Polską nic nie dał. Powiedzieli że, oni nic nie mogą zrobić. Paczka będzie leżała u nich przez 7 dni, i jak nikt po nią się nie zgłosi to odeślą do nadawcy.
@Client:38026643 przykro mi, że taka sytuacja miała miejsce, jednak my nie jesteśmy w stanie Ci pomóc, ponieważ przesyłka jest już na poczcie. Gdy sprzedający nada przesyłkę, technicznie nie ma możliwości zmiany punktu odbioru.
Na przyszłość gdy w formularzu płatności i dostawy usuniesz adres i zmienisz punkt odbioru to automatycznie będziemy wyświetlać ten wybrany przez Ciebie lub punkty najbliżej podanego adresu.
Jak usunąć punkt odbioru przesyłki z moich danych, nie chodzi mi o adres lecz o punkt odbioru, inpost itd. za każdym razem jest on jako domyślny jak zapomne w pośpiechu go zmienić to paczka ląduje właśnie w nim jest to jedyny punkt z którego skorzystałem raz w życiu na delegacji i teraz nie mam możliwości usunięcia go z moich danych, jak go się pozbyć? Jeszcze raz podkreśle że chodzi o paczkomaty.