Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak cofać licytacjie bo nie chcę tego towaru tylko chciałem sprawdzić czy to działa
@Client:43461926 Jeśli to Allegro Lokalnie, po wygranej licytacji po prostu nie zapłacisz - po 5 dniach bez wpłaty transakcja zostaje automatycznie anulowana. Jeśli to zwykłe Allegro, skontaktuj się ze sprzedawcą i poproś o odwołanie Twojej oferty, a jeśli licytację już wygrałeś, odstąp od umowy, czyli poinformuj sprzedawcę o rezygnacji z zakupu.
@Client:43461926 Nie próbuj takich rzeczy na torach.
no , a potem wielkie hallo bo pacjent ląduje na CL
@mdrogeria Nie, nie o to mi chodzi.
Rozpędzony pociąg - tory - stoję na nich - sprawdzam, czy to działa.
To samo z CL . Sprawdził i Działa , a potem biedaczek nie wie dlaczego nie może kkupić
@mdrogeria Ok - to też tak działa do CL
miałem pacjenta w ciągu tygodnia dokonał 6 zakupów 5 opłaconych i anulowanych ,za każdym razem te same produkty . CL i po 2 dniach telefon ,, dlaczego ?!!!!! . Odpowiedziałem grzecznie ,, czekam na zwrot prowizji dla 6 transakcji , i i ździwko jaka prowizja ! to allegro bierze od was za to kasę ??
@mdrogeria A gość ktOry napisał że on tylko testował Apkę i myślał że to Kupno nie na prawdę, bo licytacja naprawdę to tylko z komputera??
Jeśli licytacja się nie zakończyla możesz poprosić sprzedającego o anulowanie twojej oferty