anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wycofać

Client:89292247
#7 Wielbiciel

Kupiłem konsole od osoby prywatnej zapłaciłem blokiem pieniądze wzięło z kąta a potwierdzenia nie mam. Da się wycofać zakup?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Obstawiam, że się nie da, bo nic nie kupiłeś. Zasponsowałeś komuś kasę z bankomatu lub krypto.. Zakup był z linka podesłanego przez jakąś inną stronę? Jesli tak to na wszelki wypadek podaj link zerkniemy ale na 100% pozbyłeś sie kasy na jakiejś podstawionej stronie. Kierunek - policja.

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:89292247 na Twoim koncie Allegro, nie ma nowego zakupu. Podaj proszę link do oferty, z której chciałeś kupić. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:89292247
#7 Wielbiciel

witam serdecznie. ze względu na mój wyjazd muszę wystawić kosnole przez allegro. Sprzęt jest kompletny i w pełni sprawny. Na allegro jest możliwość zwrotu do 14 dni i ochrona kupujących. Można też zrobić przelew na konto i wysyłke inwidualnie. W razie zakupu proszę dać w wiadomośći znać pozdrawiam 🙂 https://allegrolokalnie.pl-smart474854.sbs/oferta/Konsola-Playstation-5-2tb-+4-Gry/539894100

oznacz moderatorów

Sa_nova

@Client:89292247 przykro mi, ale nie jest to link do naszej strony. W takiej sytuacji, proponuje zgłoszenie sprawy na policji. 😔

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:89292247 @Ten link prowadzi do strony pl-smart474854.sbs - to nie jest adres serwisu allegro. 

Możesz się z tym zgłosić na policję ale na odzyskanie pieniędzy niestety nie licz. 

Poza tym - ps5 za siedem stówek 😅

Serio nie wydawało ci się to podejrzane?

oznacz moderatorów