Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem konsole od osoby prywatnej zapłaciłem blokiem pieniądze wzięło z kąta a potwierdzenia nie mam. Da się wycofać zakup?
Obstawiam, że się nie da, bo nic nie kupiłeś. Zasponsowałeś komuś kasę z bankomatu lub krypto.. Zakup był z linka podesłanego przez jakąś inną stronę? Jesli tak to na wszelki wypadek podaj link zerkniemy ale na 100% pozbyłeś sie kasy na jakiejś podstawionej stronie. Kierunek - policja.
@Client:89292247 na Twoim koncie Allegro, nie ma nowego zakupu. Podaj proszę link do oferty, z której chciałeś kupić.
witam serdecznie. ze względu na mój wyjazd muszę wystawić kosnole przez allegro. Sprzęt jest kompletny i w pełni sprawny. Na allegro jest możliwość zwrotu do 14 dni i ochrona kupujących. Można też zrobić przelew na konto i wysyłke inwidualnie. W razie zakupu proszę dać w wiadomośći znać pozdrawiam 🙂 https://allegrolokalnie.pl-smart474854.sbs/oferta/Konsola-Playstation-5-2tb-+4-Gry/539894100
@Client:89292247 przykro mi, ale nie jest to link do naszej strony. W takiej sytuacji, proponuje zgłoszenie sprawy na policji. 😔
@Client:89292247 @Ten link prowadzi do strony pl-smart474854.sbs - to nie jest adres serwisu allegro.
Możesz się z tym zgłosić na policję ale na odzyskanie pieniędzy niestety nie licz.
Poza tym - ps5 za siedem stówek 😅
Serio nie wydawało ci się to podejrzane?