Witam. Licytacja zakończyła się wczoraj, mam informację, że "kupujący nie wybrał jeszcze sposobu dostawy". Napisałam wiadomość do niego, ale nie uzyskałam żadnej odpowiedzi. Czy klient może się wycofać z tego zakupu? Czy jest jakiś termin w którym musi się jakoś określić? Niestety nie wiem co z tym dalej zrobić. Proszę o pomoc.
@joanna_skoczylas niestety to częste przypadki na Lokalnie, jeżeli nie wpłaci do 5-ciu dni, to uważaj bo oferta wznowi się automatycznie po tym czasie.
@pulkownik66 @Rozumiem więc, że nie ma żadnych konsekwencji z tego, że nie zapłaci? Czy w takim razie lepiej wystawić licytacje na allegro? W sensie będzie pewniejsze, że jak ktoś wykicytuje to zapłaci ?
@joanna_skoczylas Tak- Na normalnym Allegro jest zdecydowanie mniej takich cudów.
Nawet jak na zwykłym Allegro nie zapłaci to też mu nic nie zrobią, ale wtedy masz czarną listę dla takich delikwentów.
@pulkownik66 dzięki serdeczne za szybką odpowiedź 🙂
@joanna_skoczylas A dlaczego nie przeczytałaś regulaminu licytacji, którą sama wystawiłaś? Wiedziałabyś ile Kupujący ma czasu na zapłatę.
Proszę bardzo. Nie dziękuj.