anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupiłam towar z allegro lokalnie, a sprzedający nie może wydrukować etykiety

Client:101364745
#1 Nowicjusz#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry! Allegro lokalnie nie odpowiada na pytania w problemie!!!????

Kupiłam we wtorek blender na allegro lokalnie, a sprzedający nie może wydrukować etykiety i wysłać, bo jej mówi system że jest błąd w moim adresie ?!

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:101364745 poproś sprzedającego żeby sam zgłosił się do nas przez ten formularz kontaktowy: https://allegro.pl/pomoc/kontakt. Pomożemy rozwiązać ten problem, ale to sprzedający, musi się z nami skontaktować. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A co to za sprzedający szuka pomocy u kupującego, sprzedaje a nie potrafi nadać, niech wyśle za swoje, jak nie potrafi wydrukować.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

To zgłoś allegro niech poprawią. To jest możliwe. Z pół roku temu też miałam taką akcję. Wyskakiwał błąd w danych kupującego. Oczywiście zgłaszam allegro. Odpowiedź była the best, coś w stylu "klient ma podany błędny adres, proszę go poprawić". No fajnie tylko: a) paczka do paczkomatu to żaden adres mi potrzebny nie był, b) to było przed ostatnimi zmianami to jedyne co mogłam poprawić to moje dane. Jego tylko allegro mogło. No i tak sobie pisałam ponownie, gdzieś na wieczór to  końcu zrobili. 

Zgłaszaj to dziewczyno, bo to do Ciebie paczki mają iść i Ty za swój adres odpowiadasz.  Jak nie przypilnujesz to następny może mieć ten sam problem. Swoja drogą to czemu allegro karze obcej osobie zmieniać Twój adres?

(Allegro dzieli, by rządzić).
oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

Paczkomat? Może jest awaria paczkomatu, w którym chcesz odebrać, albo już on nie istnieje (został przeniesiony), wtedy często sprzedający nie może wygenerować etykiety.

oznacz moderatorów