Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Jak to możliwe ze kupujacy przedłuża każdą swoją ofertę o 4 minuty na chwilę przed jej końcem? Czy to jest legalne?
" Sprzedający "
"d) przystąpienie do licytacji w ciągu ostatnich 60 sekund przedłuża czas danej licytacji o 5 minut;"
Totalny bezsens , licytuję kolejny przedmiot od tego sprzedającego, licytuję ja i jeszcze jedna osoba i aukcja co chwile jest przedłuzana , juz o 20 minut dłużej....
@dkwmati1 takie niestety są zasady na allegro lokalnie 🙂 Licytując tam pierwszy raz też byłem mocno zaskoczony.
Allegro lokalnie to tzw -Partyzantka
Czyli allegro podając w ofercie kiedy aukcja będzie się kończyć podaje kupujących w błąd.
Tylko tych, którzy nie czytają zasad i regulaminu. Reszta wie.
@Vryko Podobno Allegro Lokalnie ma wprowadzić limit : maksymalnie można będzie z tych minutówek przedłużyć do 5 dni 😂
To jest po prostu sposób - na wyciśnięcie lepszej kasy za prowizję od sprzedaży.Na lokalnie to licytacje raz kończą się przed czasem-innym razem tłuką się do upadłego,potem nie płacą za wylicytowany towar,a prowizja jest bezzwrotna.Taka Wojna.
Odpuściłem aukcję , bo bym może do rana siedział i się o złotówkę z kimś przelicytowywał, wolę nie kupić niż się w taką dziecinadę bawić .
@dkwmati1, pisz do sprzedawcy, że jakby nie ten co wygra nie zapłacił, to jesteś chętny na kup teraz 🙂