Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego licytacje na allegro lokalnie kończą się 8 sekund przed czasem ? Przegrałem aukcję na której mi zależało bo zalicytowałem około 10 sekund przed czasem ale nie wygrałem bo aukcja się skończyła . Sprawdziłem na innych kończących się aukcjach i faktycznie kończą się około 8 sekund przed czasem który jest odliczany,dlaczego?
Nie do końca tak działa:
W licytacji możesz zdecydować, jaką maksymalną cenę chcesz zapłacić za przedmiot. Jeśli pojawią się inni licytujący, zwycięzcą zostanie ta osoba, która w danym momencie oferuje najwyższą cenę.
Na Allegro Lokalnie na bieżąco śledzisz przebieg licytacji i podajesz wybraną kwotę. Nie ma tu automatycznego systemu, który licytuje za Ciebie – tak, jak na Allegro.
Wiem dokładnie jak działają licytacje na allegro lokalnie . Ale moje pytanie to dlaczego aukcja się kończy na 8 sekund przed czasem ,wiem o przedłużeniu aukcji
@spiderman777 Może zła synchronizacja czasu, nie wiem należy zapytać Allegro.
Też mi się tak wydaje że może to być problem z synchronizacją czasu ,na lokalnym nie kupuje ale też mi nie raz uciekła niejedna aukcja jak mi zegar źle pokazywał czas końcowy .
Tak to synchronizacja ,już jest dobrze
@spiderman777 Jeśli korzystasz z systemowej synchronizacji czasu (a nie jakiegoś softu specjalnie do tego), to w harmonogramie zadań zmień sobie częstotliwość tego zdarzenia z jednego tygodnia (domyślnie) na przynajmniej raz na 24 godziny.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄