Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kto pyta nie błądzi
Dzień dobry mam pytanie wbiłem kup teraz jak dobrze pamiętam w piątek ale nie dokończyłem całej transakcji kup tera bo mam problem taki że jestem poza domem a przed wyjazdem dostałem nową kartę płatniczą i nie mogłem przy innej aukcji oplacić za przedmiot który wylicytowałem. I chciałem spróbować dokończyć transakcji ale nie moge tego zrobić . Czy jak wbiłem kup teraz a nie dokończyłem to po zapłaceniu stanę się właścicielem tego przedmiotu ? Co mam zrobić żeby spróbować transakcji ? Czy właściciel tego przedmiotu który był na aukcji kup teraz zablokował mnie ? Co mam zrobić ? Pozdrawiam Marek
Sprawdź w https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione czy zakup masz na liście
Zalecam kontakt ze sprzedawcą celem wyjaśnienia i ustalenia warunków transakcji .
@Client:103665111 Tak, stajesz się właścicielem na 5 dni. Jeśli w tym czasie nie zapłacisz, umowa kupna jest rozwiązywana, a transakcja uznana za niebyłą - tak stanowi regulamin Lokalnie.
Witam bardzo dziękuję spróbuje coś w tym kierunku zrobić a jak nie kupię trudno tutaj jest tyle ciekawych przedmiotów które mnie się podobają . Pozdrawiam Marek