Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry mam problem chciałem zakupić przedmiot jestem w trakcje bo dostałem powiadomienie z Allegro z moim adresem gdzie ma być przesłana przesyłka tyle że dostałem powiadomienie że mam się z bankiem że są jakieś problemy z płatnością . Zadzwoniłem za info linie ale mnie nie połączyło i za chwilkę dostałem sms na mój numer telefonu z numerem 8001 że usługa nie może być zrealizowana z powodu ustawionego limitu na 35 zł odsyłajac sms o tresci 35 i spróbuj ponownie .To jest treść tego sms anie wiem z skąd jest ten numer czy to z Allegro ? Co mam zrobić ?
@Client:103162646 To był SMS z banku. Skontaktuj się z bankiem i zwiększ swój limit. Możesz też zrobić to sam na stronie banku.
35zł. to twój limit u operatora telefonu na wiadomości i telefony premium?.
Ktoś cie naciąga, nie klikaj w nieznane linki w sms, ani nie dzwoń na podane tam numery telefonu.
Dobry wieczór nie dzwoniłem napisałem ale nie tak jak chcieli . Tylko z pytaniem czy mogą do mnie zadzwonić ? ale nie zadzwonili . Czyli mam się kontaktować z swoim operatorem kom . ?
Szczerze mówiąc to trudno zrozumieć Twoją wypowiedź.
Jeśli masz za niski limit do transakcji - jakich? w jaki sposób próbowałeś płacić.
Zaloguj się do swojego banku i sprawdź limity ustanowione, ewentualnie je zmień jeśli są za niskie, instrukcje jak to zrobić znajdzie w Twoim banku
oj ... podejrzewam niezły wałek Client:10316264
8001 - to nie jest numer infolinii, te zaczynają się od 801 - faktycznie uważaj bo może masz jakiegoś wirusa w telefonie.
Witam wylicytowałem przedmiot ale mam kłopoty z płatnościami jestem poza domem przed wyjazdem dostałem nową kartę płatniczą i na początku nie mogłem skończyć płatności . Udało mnie się zwiększyć sumę na karcie do płacenia i udało mnie się wpłacenie pieniędzy bo jak robiłem płatność dostałem odpowiedz że płatność przeszła ale do tej pory nie mam potwierdzenia na Allegro że płatność doszła. Kiedyś jak robiłem płatność na starej karcie miałem potwierdzenie a teraz nie mam . Jak długo przechodzą pieniądze do Allegro ? Co mam teraz zrobić bo obawiam się że mogę nie zdążyć zapłaty za ten przedmiot . Pozdrawiam Marek
Client:10309127
@Client:103091273 Pieniądze są przekazywane sprzedawcom do końca następnego dnia roboczego po zleceniu. Gdy zostaną przekazane, otrzymasz maila " Sprzedający xyz otrzymał Twoją wpłatę.
Dobry wieczór Pisząc do Pana i innych użytkowników jeszcze nie wiedziałem że na pewno złapałem wirusa na Allegro Lokalne i w tym czasie chciałem zrobić zakup na Allegro Lokalne i przez to nie mogłem zrobić zakupu przedmiotu a dostałem potwierdzenie z Banku że pieniądze zostały wysłane ale nie dostałem potwierdzenia od sprzedającego że pieniądze dostał ani też nie porało mnie pieniędzy z konta. Kiedy robiąc test wyszło mnie że złapałem wirusa wysłałem zrobiłem fotki z treścią że mam wirusa i wyłączyłem jak najszybciej laptopa i zablokowałem w miarę szybko już nie pamiętam ale chyba tego samego dnia zablokowałem konto. Byłem w Sanatorium ale nic tam za wiele nie mogłem zrobić a że miałem dość starego laptopa to zaraz po tym zdarzeniu wyłączyłem go także z sieci i jak wróciłem do Warszawy wziąłem na raty drugiego laptopa ale przy odbiorze w sklepie nikt nic chciał mnie pomóc żeby tego nowego laptopa uruchomić do tego była wyładowana bateria i musiałem ją naładować sam próbowałem laptopa uruchomić ale jak dzwoniłem z pytaniem gdzie ktoś mógłby mnie pomóc zainstalować wszystko w laptopie słyszałem że dopiero po Świętach lub po Nowym roku . Udało mnie się dopiero dzisiaj że mam laptopa i próbuję do reszty uruchomić żebym mógł np coś kupić .Muszę jeszcze zgłosić o tym zdarzeniu Allegro ale nie wiem czy też mam powiadomić Policję o tym zdarzeniu ? Pozdrawiam i życzę miłęgo wieczoru
@Client:103162646 Cześć 🙂 Najważniejszą zasadą bezpieczeństwa w internecie jest nieklikanie w podejrzane linki. Na Allegro Lokalnie nikt nie potrzebuje Twojego numeru telefonu lub mejla. Jeśli będziesz miał jakieś wątpliwości, to zawsze możesz skonsultować się z nami tutaj, na Gadane.
Możesz też samodzielnie poszukać odpowiedzi na pytanie. Na stronie https://allegro.pl/pomoc zamieszczamy artykuły, które przeprowadzą Cię przez cały proces zakupowy 🙂
Witam bardzo dziękuję za pomoc w rozwiązywaniu problemów . Pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego roku
@Client:103162646 Dziękuję i wzajemnie. Szczęśliwego 2022 🙂 🎈
Dzisiaj kontaktowałem się z grupą i parę dni wcześniej też . W pierw nie mogłem zapłacić bo miałem kłopoty z kartą którą dostałem przed wyjazdem z domu z Banku . Udało mnie się dzisiaj następnie zapłaciłem za Przedmiot i z Banku jak wszedłem na stronę Banku mnie potwierdziło że kwota pieniędzy została wysłana ale nawet na mojej poczcie ani na Allegro nie było potwierdzenie że pieniądze zostały wpłacone i dowiedziałem się od jednej osoby z grupy żeby poczekać do jutra. I będę czekał a między czasie doszło do tego że mam kłopoty z laptopem. Nie mogę zobaczyć na Allegro tych przedmiotów które wpisałem do obserwujących , także nie mogę na swojej Poczcie elektronicznej zobaczyć treści które pisałem z osobami za pośrednictwem Allegro w sprawie przedmiotów którymi byłem zainteresowany i kiedy chcę wejść to ta strona się nie otwiera i nie wiem co się dzieje czy załapałem jakiegoś wirusa a w domu będę dopiero w przyszłym tygodniu . Proszę o radę co mam robić ? Pozdrawiam wszystkich Marek . @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_