Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, niestety moge okreslic ze znam allegro od czasow historycznych lat 2000 ale tak sie zycir potoczylo ze z allegro lokalnie korzystam alurat pierwszy raz gdzie obawa wlasnie przed zakupem danego przedmiotu juz w drodze przez kup teraz i wybor opcje itd platnosci nie ma opcji za pobraniem po pierwsze po drugie 40przedplata? Za przrsylke kurierska? Dopytuje z racji niewiedzy. i na pytanie o nr kontakt zeby sprzedajacy podal albo zadzwonil do mnie bo mam obawy itd itd to odp jets zeby pisac droga mailowa ktory niby jest w opisie wszystko jest opisane w opisie aukcji gdzie no dziwne dla mnie strasznie, co takiego strasznego jest w prowadzenie rozmowy a) na lokalnie czat. -gdyz moze sie bac wtedy dowodow? b) tak czesto wyglada przy zakupie ze sprzedajacy proponuje droge mailowa? Bo nie chce miec dowodow z allegro chatem i konsekwencjami? c) zdaje sie na wasza mozliwosc z racji doświadczenia 🙂 pozdrawiam
Pytania do sprzedawcy najlepiej zadawać przez allegro (centrum wiadomości). To że sprzedawca nie wysyła za pobraniem jest zrozumiałe i logiczne bo klienci coraz częściej coś zamawiają a potem nie chcą odebrać a sprzedawca traci na kosztach zwrotu i marnuje swój czas .