Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem od użytkownika alexziolko kartę graficzną GTX 1050 Ti 4 GB ale po 3 dniach oczekiwania nie została nawet nadana po zatym ogłoszenie została magicznie usunięte a urztkownikowi zniknęły z profilu 2 rzyczy które mniał jeszcze na sprzedaż
Zalorzyłem dyskusje gdzie napisałem z problemem że paczka nie została nadana po paru dniach czekania po zatym urzytkownik podał numer kontaktowy ktöry nawet nie istnieje dlatego zaniepokojony chciał bym odzyskać pieniądze czy wogule jest taka możliwość niby w na dyskusji pisze że jeżeli sprzedający nie odezwie się po 14 dniach wyśla mi linka z allegro procent i tak niby mogę odzyskać zwrot pieniędzy ale czy tak się stanie ??????
Pytam tutaj ponieważ nurtuje mnie to pytanie
Zgodnie z regulaminem jeśli sprzedawca nie wywiąże się z transakcji możesz liczyć na pieniądze z programu ochronnego .
@Client:102008655 widzę, że w prowadzonej dyskusji, poprosiłeś już nas o pomoc. Tak jak napisaliśmy, konto sprzedającego jest już zablokowane, a po 14 dniach od zakupu, będziesz mógł wypełnić wniosek o rekompensatę z Allegro Protect.