Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, ogólnie sytuacja wygląda tak, że kupiłem na all lokalnie konto z grą, wszystko byłoby w porządku gdybym mógł tylko w nią zagrać. Dostałem od sprzedającego login oraz hasło do steam, loguje się do tego konta i wyskakuje mi alert, że użytkownik jest zbanowany w tej grze (VAC Ban). Chciałbym się dowiedzieć co w takim wypadku zrobić?? Napisałem do sprzedającego, że stało się takie coś to wysłał mi drugie konto na którym, również był VAC Ban. Spytałem się czy zgodzi się na to, żeby zwrócić mi te pieniądze bo czuję się oszukany, dostałem wiadomość zwrotną "słuchaj jakie oszustwa otrzymałeś to co kupiłeś więc gdzie ty tu oszustwo widzisz". Czuję się oszukany, nie wiadomo ile osób jeszcze ten użytkownik oszukał, czy Support może coś z tym zrobić??
@Client:125879460 jeżeli nie możesz dojść do porozumienia to zgłoś problem z transakcją i tam opisz problem.
Po pierwsze, to regulamin Steama zabrania sprzedaży kont. Konto użytkownika i jego zawartość stanowi własność Valve Corporation, a użytkownik jest tylko jego tymczasowym użytkownikiem. Valve nie zezwala na dalszą poddzierżawę kont użytkownika, a przekazanie konta może się odbyć wyłącznie za pisemną zgodą Valve.
Po drugie regulaminem Allegro zabrania handlu kontami Steam.