Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@halk88 Jeśli znalazłeś ofertę na o.l.x lub marketplace FB i dostałeś "link do allegro" to mam złe wieści - zostałeś oszukany.
Link nie prowadził do Allegro tylko do fałszywej strony imitującej serwis Allegro.
BLIK który podałeś posłużył najpewniej do wypłaty gotówki w bankomacie - sprawdź potwierdzenie w bankowości.
Zrobiłem przelew blikiem za przedmiot z allegro lokalne pieniądze pobrało a przedmiot nie trafił do zakładki kup teraz i nie mam żadnej historii kupna przedmiotu. O co chodzi co mam zrobić ??
@halk88 Pisz w jednym wątku bo inaczej robi się bałagan.
Pieniądze pobrało z kąta nie mam nigdzie w kupionych ani maila o kupnie. Płatność tylko blikiem bo przerwa techniczna odnośnie zwykłego przelewu czy to może być oszustwo jakieś ? Gdy chce wyszukać przedmiot na allegro lokalnym to nigdzie go nie ma a na tym linku jest że można kupić poprzez kup teraz. Pierwszy raz płaciłem blikiem i nie wiem o co chodzi z tym. Pomoże ktoś ?
Nie bardzo jest w czym pomóc, zostałeś oszukany, "kupiłeś" na podrobionej stronie allegro lokalnie.
To nie był zakup na Allegro Lokalnie tylko na p0v910v.pl. Pozostaje zgłoszenie na policję, ale kasy i tak nie odzyskasz.
A w historii konta pewnie będzie wypłata z bankomatu, albo zakup kryptowalut.
Przelewu nie można cofnąć ?
Link jest od gościa z **piiip**
nie kupuje się zpodesłanych linków tylko z samodzielnie wyszukiwanych przedmiotów. strona jest spreparowana i wygląda jak allegro ale nią nie jest
Przelew można cofnąć przed jego realizacją (czyli do czasu sesji wychodzącej w banku), natomiasr przelew wykonany jest nieodwoływalny. Problem w tym, że to nie był przelew, tylko wypłata z bankomatu lub zakup krypto na słupa.
ps, Zdjęć nie widzimy, musi je zatwierdzić moderacja.
Jak kasa była w kącie to myszy mogły zjeść.😐