Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o pomoc. Dokonałam zakupu na allegro lokalnie pieniądze poszły a potwierdzenia brak.
@cuteintrigue Dokonałaś zakupu na Allegro Lokalnie czy korzystałaś z linka przesłanego przez sprzedawcę?
Skorzystałam z linka. Linka przesłał mi chłopak bo to on sobie znalazł jakieś narzędzia i poprosił mnie o ich zakup.
Prześlij ten link tutaj - na 99% jest to oszustwo
Dużo w plecy?
2000
Kurde dużo. Masz takie wysokie limity na bliku? Wklej no jeszcze ten lnk.
@cuteintrigue Na zrzucie widoczny jest link do fałszywej strony. W tej sytuacji sugeruję zgłosić sprawę na policję.
@cuteintrigue zakupu dokonałeś ze strony allegrolokalnie.y32iv91a02.shop - nie jest to domena ani allegro ani allegro lokalnie. zgłoś to na policję a o pieniądzach niestety możesz zapomnieć.
Trzeba patrzeć na linki w które się wchodzi niestety cenna ale droga lekcja na przyszłość.
miała być superokazja @cuteintrigue nie wydało Ci się to podejrzane ? to ułamek rzeczywistej wartości tych narzędzi .
@cuteintrigue Nikt i nic Ci nie pomoże, kasy nie odzyskasz, zgłosić należy na Policję.
Zgromadź cały zebrany materiał dowodowy w tym pełną korespondencję jeśli taka była ze " sprzedawcą", sposób płatności oraz wszystko to co było poczynione od momentu otrzymania linku do fizycznej realizacji zapłaty z konta bankowego. Z zebranym materiałem udaj się na najbliższy posterunek Policji i opisz sytuację. Złożenie zawiadomienia od razu wzbogacone stosownym materiałem dowodowym pomoże szybciej uruchomić odpowiednie komórki do ścigania cyberprzestępczości. Zawsze jest szansa, że pieniądze się odzyska więc naprawdę warto