anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Otrzymałem uszkodzony sprzęt, brak kontaktu, alegroprotect nie działa

januszartur
#7 Wielbiciel#

Sprzedający dostarczył złom zamiast działającego i sprawnego radia zabytkowego. Opis był:

GRUNDIG SATELLIT 3400 PROFESSIONAL Światowy odbiornik Radio tranzystorowe. Sprzęt w pełni sprawny po przeglądzie. To co widać na zdjęciach. Polecam!
w ofercie: Oferta: 5fb15590-98f5-4981-bbe0-1874cd63c9de (https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/archiwum/1f8e55ca-3dc8-4901-bb91-ffa6f160a93b/5fb15590-98f5-...). Ponieważ brak kontaktu ze sprzedawcą, a jego tłumaczenia są typu, że ktoś mu powiedział że działa - poprosiłem o zwrot środków z allegro protect ale nie dało rady bo nie ma śladu przesłania do sprzedawcy. Nie ma wysyłki do sprzedawcy bo nie mam adresy ani nie przesłał etykiety ani danych gdzie odesłać.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:44052296
#21 Demiurg#

@januszartur dyskusje otworzyłeś? Porosileś o adres do odesłania reklamacji?

oznacz moderatorów

januszartur
#7 Wielbiciel#

Oczywiście. WezwanianAllegro także nie dzialają

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@januszartur przykro mi, że miałeś takie doświadczenie. Sprawdziłam dyskusję i widzę, że nasz doradca przed chwilą się w niej wypowiedział. Adres sprzedawcy znajdziesz w mailu z potwierdzeniem zakupu - jeśli nie uda Ci się go odszukać, to poproś nas ponownie o pomoc w dyskusji. 

Dodatkowo weryfikuję jeszcze Twoją sytuację ze sprzedającym i gdy ustalę szczegóły, to wrócę z informacją. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@januszartur odpowiedzieliśmy na Twoją wiadomość w sprawie wniosku o Allegro Protect. Doradca podał Tobie adres do odesłania zamówienia oraz poinformował o dalszych krokach, jeśli sprzedający nie rozwiąże problemu. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

januszartur
#7 Wielbiciel#

Odesłane. Dokumenty potwierdzające wysylkę i koszty przesłałem.

oznacz moderatorów