Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedający dostarczył złom zamiast działającego i sprawnego radia zabytkowego. Opis był:
GRUNDIG SATELLIT 3400 PROFESSIONAL Światowy odbiornik Radio tranzystorowe. Sprzęt w pełni sprawny po przeglądzie. To co widać na zdjęciach. Polecam!
w ofercie: Oferta: 5fb15590-98f5-4981-bbe0-1874cd63c9de (https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/archiwum/1f8e55ca-3dc8-4901-bb91-ffa6f160a93b/5fb15590-98f5-...). Ponieważ brak kontaktu ze sprzedawcą, a jego tłumaczenia są typu, że ktoś mu powiedział że działa - poprosiłem o zwrot środków z allegro protect ale nie dało rady bo nie ma śladu przesłania do sprzedawcy. Nie ma wysyłki do sprzedawcy bo nie mam adresy ani nie przesłał etykiety ani danych gdzie odesłać.
@januszartur dyskusje otworzyłeś? Porosileś o adres do odesłania reklamacji?
Oczywiście. WezwanianAllegro także nie dzialają
@januszartur przykro mi, że miałeś takie doświadczenie. Sprawdziłam dyskusję i widzę, że nasz doradca przed chwilą się w niej wypowiedział. Adres sprzedawcy znajdziesz w mailu z potwierdzeniem zakupu - jeśli nie uda Ci się go odszukać, to poproś nas ponownie o pomoc w dyskusji.
Dodatkowo weryfikuję jeszcze Twoją sytuację ze sprzedającym i gdy ustalę szczegóły, to wrócę z informacją.
@januszartur odpowiedzieliśmy na Twoją wiadomość w sprawie wniosku o Allegro Protect. Doradca podał Tobie adres do odesłania zamówienia oraz poinformował o dalszych krokach, jeśli sprzedający nie rozwiąże problemu. 😊
Odesłane. Dokumenty potwierdzające wysylkę i koszty przesłałem.