Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
wczoraj kupiłem laptopa od sprzedawcy apollo. Wyciągnął pieniądze z mojego konta bankowego. Nadal otrzymuję komunikat o błędzie, który nie powiódł się dzisiaj. jaki jest powód Kiedy moje pieniądze zostaną zdeponowane na moim koncie?
Pieniądze pobrane wrócą na Twoje konto za 2-3 dni. Już teraz możesz zapłacić ponownie, ale pieniądze będą po raz kolejny pobrane. Kliknij Ponów płatność.
Produkt, który chcę kupić, jest obecnie niedostępny. Czy może to być przyczyną niepowodzenia płatności?
Nie jest dostępny bo go zakupiłeś, musisz dokończyć płatność która się nie powiodła.
.. klikając anuluj płatność, a potem [ PONÓW PŁATNOŚĆ ] w swoich zamówieniach 🙂
@Client:79846113 Nie dokonuj ponownie całej operacji zakupu, tylko wejdź w zakładkę Kupione i kliknij Ponów płatność - to wystarczy.
Dzięki, ale nie mogę tego zrobić, ponieważ nie mam wystarczającej ilości pieniędzy na koncie bankowym.😄
To czekaj na zwrot pobranej kwoty, wtedy ponowisz płatność.
dziękuję za twoją pomoc!
Moje konto karta bankowa indyka, nie Polska. Czy podczas przesyłania pieniędzy występuje problem?
english pls, now i know turkmusun, but translator doesn't translate well 🙂
My bank account is from Turkey not Poland. Is this situation makes a problem when allegro pay back my money?
sure not, but you should ask support about that, it will be better for you i think 🙂
Wyciągnął pieniądze z mojego konta bankowego.
napisałeś to tak, jakby ci ukradł 😮
dialekt nie jest moim językiem ojczystym. Piszę za pomocą tłumaczenia. Niestety nie mam z tym nic wspólnego.
dialekt
dialekt nie jest językiem / is not a language 🙂
If you don't know polish that well, use english, pls, will be easier for you to explain and us to understand 🙂
oh can I write in English right now?
och, czy mogę teraz pisać po angielsku?
sure you can, but you've accepted @xyz96's answer as a help already 😉
next time, report that in englushhhh 🙂
okay, thank you for the help:))
nu e problema / no problem(o) 🙂