anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Płatność potwierdzenie

wit111_1
#3 Debiutant#

Dzień dobry.

Możecie mi powiedzieć gdzie w allegro lokalnie znajdę dowód wpłaty?

Sprzedający uzyskał wiadomość o wpłacie lecz nie widzi kasy na koncie, mi kasa z konta spadła ale nie mogę znaleźć zakładki z potwierdzeniem wpłaty. Opłacone blikiem w zakładce kupione lokalnie widnieje napis płatność zakończona. 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@wit111_1Jeżeli Ty masz potwierdzenie że zapłaciłaś, to On musiał dostać kasę. Może mieć tu na AL:https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/rozliczenia

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@wit111_1 Potwierdzenie wpłaty masz w mailu od Allegro "Sprzedający otrzymał Twoją wpłatę" Jeśli płatność jest zakończona i masz takie powiadomienie, sprzedający na pewno pieniądze dostał i musi wiedzieć, gdzie ich szukać.

Jeśli się będzie upierał, że pieniędzy nie widzi, otwórz spór i poproś w nim o pomoc Allegro, wtedy szybko pieniądze zobaczy 🙂  https://allegro.pl/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE

oznacz moderatorów

wit111_1
#3 Debiutant#

Mam takiego maila z zielonym napisem płatność zakończona. Czyli mam rozumieć że to sprzedający nie wie gdzie tego szukać? Bo pieniądze mu na konto nie wpłynęły wiec zapewne wiszą gdzieś na konie allegro?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@wit111_1 Zapewne  wpłynęły, nie wie gdzie szukać, powiedz mu masz na koncie AF.

oznacz moderatorów

wit111_1
#3 Debiutant#

Mam taka nadzieje. Bo ja mam 2 maile: 1  ze rozpocząłeś zakup  i 2 że Dziękujemy za wpłatę dla .... .

Nie mam natomiast maila ze sprzedający otrzymał wpłatę jak to zwykle jest na allegro. 

oznacz moderatorów

pulkownik66
#19 Nestor#

@wit111_1  Nie otwieraj żadnego sporu. wiesz że dzisiaj jest prima aprilis i cię wkręcają. Podaj link sprzedającemu, ten który podał ci @LEW433  na Allegro lokalnie i tam gość kasę znajdzie na pewno. Jak nowy to nie wie gdzie szukać.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@pulkownik66 W koszyczku od zajączka.🤣

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@wit111_1 Ciebie to nie powinno interesować, nie musisz uczyć sprzedawcy, gdzie ma swoje pieniądze. Masz potwierdzenie wpłaty, domagaj się niezwłocznej wysyłki towaru. Będzie problem, otwórz spór - link masz wyżej. Pracownik Allegro w sporze udzieli Ci wsparcia.

oznacz moderatorów