Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, 26 lipca zaplacilam z konta za zakup, pieniądze zostały pobrane, a na allegro w zakladce kupione widnieje nadal opis nieopłacone. Proszę o wyjaśnienie.
POZDRAWIAM MONIKA
podaj moderatorom numer zamówienia @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Jaką formę płatności realizowałaś?
@faronm w naszym systemie ta płatność jest anulowana, więc w takiej sytuacji najlepiej będzie jeśli ją ponowisz, a pobrana już kwota powinna wrócić automatycznie na Twoje konto w przeciągu kilku dni.
Witam zakupiłem książki na allegro lokalnie. kwota 110zł została pobrana z konta a na kupione jest opis nieopłacone i ponownie dostępne do sprzedaży. Sprzedający nie ma płatności ani potwierdzenia zakupu i nie może wydrukować etykiety do wysyłki. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
To niestety częsty błąd płatności tu. Kasa do niego nie dotarła. Powinna wrócić do Ciebie w ciągu kilku dni, sprawdzaj tam skąd wyszła. Jeśli chcesz skończyć zakup to niestety konieczne będzie powtórzenie płatności.
BLIKiem/ podesłany link?
szybkim przelewem
Jak się da to ponów płatność.
z konta mogę zrobić ponów ale te książki można już kupić na nowo więc nie wiem czy numer transakcji będzie aktualny czy lepiej cały zakup zrobić od nowa
Masz status platności i na tym należy sie skupić, czasem tak bywa środki wyjdą anie doją, ale jak zapłacić 2x za to samo to jedna płatność wraca w ciągu 3dni.