Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W niedzielę chciałam zakupić telefon z allegro lokalnie po przesłaniu pieniędzy blikiem dostaliśmy komunikat że coś poszło nie tak pieniądze w ciągu 24 godzin wrócą na twoje konto a teraz spróbuj ponownie mamy środę a pieniędzy dalej nie ma
@Client:128230750 i nie będzie 😞 czemu nie sprawdzasz co zatwierdzasz ? w potwierdzeniu masz pewnie wypłatę z bankomatu 😞 wałek pewnie kupiłeś na podstawie podesłanego linka ?
niestety też mi się tak wydaje bo pisałam o tym z sprzedającym to napisał abym spróbowała ponownie gdyż pieniędzy nie dostał
@Client:128230750 co Ci się wydaje, sprawdź potwierdzenie płatności, gdzie poszła kasa ? będziesz miał odpowiedź co robić dalej, ale pewnie Policja i pogodzenie się z utratą kasy 😞
Dziękuję za odpowiedź i pomoc wybiorę się na policję lecz sprzedający był tak przekonujący że się nie zorientowałam że to oszustwo
@Client:128230750 a ja nie rozumiem jednego, przecież w aplikacji przy potwierdzaniu jest informacja gdzie idzie kasa, czemu nikt nie zwraca na to uwagi, a Mbank ma dodatkowy komunikat żeby sprawdzić poprawność itp. 😞
@kostas11 Za dużo wymagasz od ludzi:
- Spostrzegawczość
-Czytanie z zrozumieniem
-Trzeźwa ocena sytuacji
Niestety dziennie tych oszukanych przybywa - może jak raz się sparzą to się ogarną 😞