Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam zostałem oszukany przez sprzedawcę z allegro lokalne zakupiłem produkt i zostałem oszukany opis jest długi i zmanipulowany ponieważ na środku pisze że to tylko zdjęcie produktu a cały opis mówi o podzespołach tego urządzenia jest to wprowadzenie konsumenta w błąd na czacie pisał że ma jeszcze trzy osoby chętne na ten produkt wiec nie tylko mnie oszukał proszę o pomoc bo to istne manipulowanie człowiekiem
Współczuję ludziom którzy się na to złapali na większe kwoty w moim przypadku to tylko 130 zł to nie jakaś fortuna ale sam fakt że zostałeś oszukany to najbardziej denerwuję
Z czego co widzę to wszystko jest możliwe na allegro a złodziei nigdy mało 😕
Dziękuję za pomoc !
Dziękuję za pomoc 😉
Nie wiem jak to sprawdzić nigdzie nie widzę ale raczej w urządzeniach moim zdaniem jest to manipulacja i kradzież ponieważ manipulował mną nawet w czacie jak widać pisał że ma jeszcze 3 chętnych kupców na dany sprzęt "zdjęcie" więc nie tylko mnie oszukiwał i współczuję poszkodowanym
@Oskar4200 wg mnie to jest oszustwo, takie jak nie wysłanie towaru po wpłacie.
Należy mieć nadzieję, że allegro wypłaci odszkodowanie z Allegro Protect, chociaż różnie bywa, niestety dużo wątków na tym forum pokazuje, że często spławiają oszukanych kupujących, aby nie wypłacić ani grosza 😞 Jeśli nie uda się odzyskać kasy przez allegro, poszedłbym na policję.
Nie no nie będę chodził na policję przez to 100 zł jeszcze jak by to było 1000 albo więcej to bym poszedł ale po co mam się kłopocić z człowiekiem którym ma zero szacunku do ludzi i robi sobie takie jaja i kradnie ale dziękuję za pomoc i opinię
@Oskar4200 Widzę, że założyłeś już dyskusję. Sprzedający nie ma obowiązku odpowiadania w weekend, dlatego będziesz mógł poprosić o pomoc doradcę w poniedziałek 4.03 po godzinie 21:14.
Wiem założyłem już zgłoszenie i będę prosił administratora allegro żeby rozpatrzył moją sprawę moim zdaniem to ja jestem pokrzywdzonym ponieważ sprzedawca powinien napisać w tytule że to zdjęcie sprzętu a nie sam sprzęt a nie chować w opisie