anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pomocy mam problem z zwykłym złodziejem i manipulatorem na allegro lokalne!

Oskar4200
#8 Zapaleniec#

Witam zostałem oszukany przez sprzedawcę z allegro lokalneAllegrooo.PNG zakupiłem produkt i zostałem oszukany opis jest długi i zmanipulowany ponieważ na środku pisze że to tylko zdjęcie produktu a cały opis mówi o podzespołach tego urządzenia jest to wprowadzenie konsumenta w błąd na czacie pisał że ma jeszcze trzy osoby chętne na ten produkt wiec nie tylko mnie oszukał proszę o pomoc bo to istne manipulowanie człowiekiem

oznacz moderatorów
28 ODPOWIEDZI 28

Oskar4200
#8 Zapaleniec#

Współczuję ludziom którzy się na to złapali na większe kwoty w moim przypadku to tylko 130 zł to nie jakaś fortuna ale sam fakt że zostałeś oszukany to najbardziej denerwuję 

oznacz moderatorów

Oskar4200
#8 Zapaleniec#

Z czego co widzę to wszystko jest możliwe na allegro a złodziei nigdy mało 😕

oznacz moderatorów

Oskar4200
#8 Zapaleniec#

Dziękuję za pomoc !

oznacz moderatorów

Oskar4200
#8 Zapaleniec#

Dziękuję za pomoc 😉

oznacz moderatorów

Oskar4200
#8 Zapaleniec#

Nie wiem jak to sprawdzić nigdzie nie widzę ale raczej w urządzeniach moim zdaniem jest to manipulacja i kradzież ponieważ manipulował mną nawet w czacie jak widać pisał że ma jeszcze 3 chętnych kupców na dany sprzęt "zdjęcie" więc nie tylko mnie oszukiwał i współczuję poszkodowanym 

oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

@Oskar4200 wg mnie to jest oszustwo, takie jak nie wysłanie towaru po wpłacie.

Należy mieć nadzieję, że allegro wypłaci odszkodowanie z Allegro Protect, chociaż różnie bywa, niestety dużo wątków na tym forum pokazuje, że często spławiają oszukanych kupujących, aby nie wypłacić ani grosza 😞 Jeśli nie uda się odzyskać kasy przez allegro, poszedłbym na policję.

oznacz moderatorów

Oskar4200
#8 Zapaleniec#

Nie no nie będę chodził na policję przez to 100 zł jeszcze jak by to było 1000 albo więcej to bym poszedł ale po co mam się kłopocić z człowiekiem którym ma zero szacunku do ludzi i robi sobie takie jaja i kradnie ale dziękuję za pomoc i opinię   

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Oskar4200 Widzę, że założyłeś już dyskusję. Sprzedający nie ma obowiązku odpowiadania w weekend, dlatego będziesz mógł poprosić o pomoc doradcę w poniedziałek 4.03 po godzinie 21:14. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Oskar4200
#8 Zapaleniec#

Wiem założyłem już zgłoszenie i będę prosił administratora allegro żeby rozpatrzył moją sprawę moim zdaniem to ja jestem pokrzywdzonym ponieważ sprzedawca powinien napisać w tytule że to zdjęcie sprzętu a nie sam sprzęt a nie chować w opisie 

oznacz moderatorów