Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie da się zrealizować płatności za zakup ani karta ani blik problem z systemem.
@porsche-shop Proszę, doprecyzuj, na czym polega problem? Czy pojawia Ci się jakiś komunikat o błędzie?
W aplikacji „nieznany stan płatności” a na www „nieopłacony zakup” mam screeny
@porsche-shop Konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem. Proszę Cię o chwilę cierpliwości.
Dzień dobry dziś podjęliśmy kolejna próbę i problem wciąż występuje. Dwie próby płatności i ten sam błąd co wczoraj
@porsche-shop weryfikujemy tę sprawę, proszę Cię o cierpliwość. Jak tylko będziemy mieć dalsze wieści, wrócimy do Ciebie z informacją.
Witam czy jest szansa na odpowiedz bo powiem szczerze ze to słabo wyglada ze nie można dokończyć prostej transakcji. Zależy mi na zakupie i nie mam czasu wisieć na czacie w nieskończoność. Za chwile podejmę decyzje o pominięciu tej platformy. Proszę o odpowiedz w dniu dzisiejszym.
@porsche-shop Przykro mi, ale płatność nie będzie możliwa ze względu na problemy po stronie sprzedawcy. Wyjaśniamy tę kwestię z operatorem płatności.
Co oznacza problem po stronie sprzedawcy? Bo brzmi to dość enigmatycznie. Pierwszy raz spotykam się z taka sytuacja a nie mam konta od wczoraj.
Czy jeśli jest to celowe działanie sprzedającego to jego konto nie powinno zostać zawieszone / ograniczone przynajmniej czasowo? A jeśli nie jest to wina sprzedającego to gdzie leży problem? W końcu każdy zakup na allegro lokalnie objęty jest ochrona
@porsche-shop wyjaśniamy to z operatorem płatności.
Nie jest to wina sprzedającego. Sprzedający również zgłaszali nam te problemy (tutaj znajdziesz wątek na ten temat). Na razie nie otrzymaliśmy informacji na temat rozwiązania tego problemu, jesteśmy w kontakcie z operatorem płatności.
To jak mam dokonać zakupu? Zależy mi na czasie.
@porsche-shop przykro mi, ale dopóki nie wyjaśnimy tej kwestii z operatorem, zakup u tego sprzedającego nie będzie możliwy.
Dziś od rana kolejna próba po usa ej weryfikacji dowodu osobistego w systemie płatności i nadal ten sam błąd. Zastanawiam się czy naprawdę to jest takie trudne aby ustalić i usunąć przyczynę problemu?
Witam.
Dziś wiele osób zgłasza problem z płatnością.
Ale jest też całkiem spora grupa osób która "kupiła" na podrobionej stronie Allegro Lokalnie a problem z płatnością to był jedynie zabieg mający zmusić potencjalnego nabywcę do ponowienia płatności by "naciągnąć" go po raz drugi.
Sugeruję uważać szczególnie gdy próbuje się dokonać zakupu z podesłanego linka od użytkownika innego portalu lub znalezionego w necie.
Pozdrawiam. Marek.
To nie ten przypadek próbowałem różnych płatności, ogłoszenie sam znalazłem i sprzedający współpracuje. Próbowałem i z aplikacji i z komputera przez www, za każdym razem na komunikat o nieudanej płatności
Pewnie mam ten sam problem, tyle, że u mnie od wczoraj są próby zapłacenia przelewem. W ogóle nie przekierowuje na stronę banku, tylko odrzuca z info " nieopłacony zakup spróbuj jeszcze raz i opłać zakup"
@ladybird_03 spróbuj proszę wyczyścić pliki cookies i pamięć podręczną, a także sprawdź, czy problem występuje także w innej przeglądarce.