anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z zakupem

MAMY ROZWIĄZANIE!
były forumowicz
Nie dotyczy

Kupiłem 10 kodów gamepass 1 miesięcznych, gość wysyła jeden... i brak odpowiedzi no dramat

s222.png

dramat ostatni raz kupuje jakiś klucz na allegro, [edycja]

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13
były forumowicz
Nie dotyczy

zerowa pomoc ze strony allegro, trzeba czekać do poniedziałku, jestem tak **piiip**ony że nie mam na to siły.

oznacz moderatorów
brakestop
#16 Inspirator

Legalnie i z oficjalnego Xbox się nie da ?

Przecież logiczne jest, że jak kiedyś cinkciarze i koniki pod kinem czy stadionem, teraz wszyscy siedzą na Allegro.

--------------------------------------------------------------------------------------------
oznacz moderatorów
były forumowicz
Nie dotyczy

wiem tylko wiesz, jak coś kupujesz i płacisz za 10 sztuk to powinieneś dostać te 10 sztuk nawet pod stadionem a nie że gość ci jedną wysyła a miał wysłać 10.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@były forumowicz Pomoc jest zawsze, wszytko zależy jak kupiłeś od kogo i najpierw składasz reklamacje( nikt z bejsbolem nie jedzie do sprzedającego) zakładaj dyskusję: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@były forumowicz na co liczysz kupując za grosze lewe kombinowane kody 😞

Nie dotyczy

Wiesz liczę na to że jak kupiłem 10 sztuk to wyśle ci 10 kluczy a nie jednego na miesiąc.

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

No ok ale od jakiego czasu nie masz odpowiedzi?

oznacz moderatorów
były forumowicz
Nie dotyczy

kupiłem od gościa łącznie 10 sztuk kodów gamepass 30 dni, na aukcji ma 2 kody po 17,59zł, prosiłem go w wiadomości po zakupie o sprawdzenie kodów przed wysyłką i dostarczenie 10 kodów, po 5-6 godzinach odpowiedział i dostarczył 1 klucz z 9, więc dla to oszustwo, gość ma wystawionych około 50 ogłoszeń na allegro lokalnie z tym samym https://allegrolokalnie.pl/uzytkownik/SklepTowarowy22 moja wina nie sprawdziłem i kupiłem na szybko, ale czy to normalne że gość ma 50 aukcji i nie dostarcza zamówionej ilości?

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@były forumowicz Nie chcę wyrokować bo nie wiem czemu otrzymałeś jeden kod zamiast 10 ale może to być kwestia zwykłego niedopatrzenia, pomyłki etc. - szczerze wątpię że to jest celowe działanie sprzedającego.
Jeśli masz otwartą dyskusję to po prostu ją kontynuuj.

oznacz moderatorów
były forumowicz
Nie dotyczy

problem rozwiązany, allegro szybko go pogoniło, polecam od razu zakładać dyskusje i pod żadnym pozorem ich nie kończyć, pierwsza wiadomość w dyskusji od sprzedającego była " Witam, proszę o zamknięcie dyskusji w celu wykonania reklamacji. Wykonamy zwrot pieniędzy. Pozdrawiam. " więc wiadomo że to ściema i lepiej poczekać na allegro, które już odpowiedziało.

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@były forumowicz  Nie wolno teraz zamykać dyskusji, to kolejna podpucha. Dyskusję zakończysz gdy sprzedający wyśle ci wszystkie kody lub odda pieniądze i powie przepraszam za niedopatrzenie.

A tak na marginesie to jak ty kupiłeś te 10 kodów?  Piszesz że była oferta 2 szt więc zapłacić mogłeś za 2 szt 2 x 17,59 = 35,18

Zapłaciłeś 175,90  czy tylko napisałeś że chcesz 10 szt?

oznacz moderatorów
Krystian121321
#7 Wielbiciel

Gość wysłał mojemu koledze dzisiaj ten sam kod co OP dostał 2 dni temu

oznacz moderatorów
były forumowicz
Nie dotyczy

śmieszne że allegro na to zezwala, mi oddał pieniądze po tym jak 3 raz pogoniło go allegro, opinii negatywnej się wystawić nie da bo to lokalnie i tak to wygląda 🙂

oznacz moderatorów