anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem ze sprzedającym

kukys
#7 Wielbiciel#

Witam,18 stycznia kupiłem poprzez allegro lokalnie opcje kup teraz konsole od użytkownika Nataszakka gdzieś około godziny 23:30,w ciągu 20 min.zrobiłem przelew za sprzęt po około godzinie dostałem na maila informacje że użytkownikowi zostało zablokowane konto,rozpocząłem rozmowę z użytkownikiem jak i pisałem do Allegro.Nieznam powodów zablokowania konta tej Pani,napisała mi że ona również ,twierdzi że wypełniła jakiś wniosek i czeka na odpowiedz od allegro.Wysłała mi wczoraj potwierdzenie "wysłania konsoli" listem poleconym rozmiar L wymiary 14 cm na 9 cm,bez pieczątki  z poczty,wypisane jak w Wordzie.Napisałem że proszę o zwrot pieniędzy ale znowu Pani wysłała mi zdjęcie ze swojego Ustawienia wypłat że nie może pobrać środków bo są zablokowane na allegro,przy Payu środki są te które przelałem ale jest też informacja"w trakcje weryfikacji" i pisze jak byk "Czekamy na twój przelew 1,01" aby aktywować Payu,kontakt z użytkownikiem jest ograniczony,odpisuje pod dłuższym czasie,telefon wyłączony,inny adres na tym potwierdzeniu nadania inny na allegro,pozostaje mi tylko czekać 14 dni i pisać do allegro o zwrot wpłaty.

oznacz moderatorów
24 ODPOWIEDZI 24

kukys
#7 Wielbiciel#

Walcze,dyskutuje,otatecznie POK

oznacz moderatorów

kukys
#7 Wielbiciel#

Także wydaje mi się że podejrzane konto powinno być wcześniej zablokowane soro było coś nie tak

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@kukys Ty unikaj tego Lokalnie, kupuj na zwykłym. Na Lokalnie nie ma komentarzy.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kukys napisz jaki finał , stracić na pewno nie stracisz , ale kasa zablokowana . powodzenia .

oznacz moderatorów

kukys
#7 Wielbiciel#

@mdrogeria napisze,tym bardzie przestrzegam bo z wyjątkiem konsoli sprzedawany był jeszcze Iphone nie pamiętam ceny i komputer stacjonarny za chyb a 3700 zł

oznacz moderatorów