anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedający nie aktywny od dawna

patrykp13TDW
#7 Wielbiciel#

Witam przychodzę z zapytaniem odnośnie możliwości kontaktu ze sprzedającym, który wystawił towar, a jego ostatnia aktywniość była ponad miesiąc temu. Czy ktoś ma jakieś propozycje (brak podanego nr tel).

oznacz moderatorów
27 ODPOWIEDZI 27

patrykp13TDW
#7 Wielbiciel#

@nat_not a to zadam inne pytanie. Jesli zakupie przez kup teraz z płatnością przy odbiorze osobistym to uzyskam telefon kontaktowy do sprzedającego ? 

oznacz moderatorów

patrykp13TDW
#7 Wielbiciel#

@nat_not mi nie chodzi czemu jest tylko odbiór osobisty a informację czy po dokonaniu zakupu z odbiorem osobistym będę miał jak się skontaktować z użytkownikiem na odbiór. Co mi z tego kliknięcia jeśli sprzedający nie da możliwości kontaktu. 
To jest mój główny cel. Zakup—> kontakt do odbioru. 
inna spraw to czy jeśli nie będę piał informacji jak mam to odebrać i skąd to co w jakiej sytuacji ? 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@patrykp13TDW Ja osobiście bym to olał jeśli sprzedający ignoruje próby kontaktu - chociaż wiem, że pewnie zależy Ci na tym zakupie..

Jeśli już bardzo chcesz to jedynym bezpiecznym wyjściem jest kliknięcie KUP TERAZ ale z płatnością przy odbiorze.
Nawet jeśli nie otrzymasz danych sprzedającego to jak przyjdzie mu zapłacić opłatę transakcyjną to może wtedy się obudzi i sam nawiąże kontakt z Tobą 🙂

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@patrykp13TDW 

Dobra, kupuj z płatnością przy odbiorze 🙂

Fajnie by było, jakbyś opowiedział jak to się skończyło. Ja, np jestem ciekaw 🙂

oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

@patrykp13TDW Powinien być nr telefonu. Możesz kupić z płatnością przy odbiorze, jak się nie odezwie albo się nie dodzwonisz to nie kupisz i nic się nie stanie.

oznacz moderatorów

patrykp13TDW
#7 Wielbiciel#

@vonNogay powinno ale czy napewno będzie? A poza też nie zamierzam czekać kolejnych tygodni by cokolwiek się dalej dowiedzieć 

Dla bezpieczeństwa wolałbym mieć potwierdzoną wiadomość od @@moderator albo kogoś z @allegro

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@patrykp13TDW 

No poczekaj teraz, wywołałem je.

oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

@patrykp13TDW niestety nie kupowałem na allegro lokalnie nic z odbiorem osobistym, ale po zakupie z wysyłką i płatnością przelewem jest numer tel. sprzedającego, więc myślę, że po zakupie z płatnością przy odbiorze też będzie. W końcu trzeba się na ten odbiór umówić, a co druga osoba wiadomości na "lokalnie" nie odczytuje.

oznacz moderatorów