Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zapłaciłam za przedmiot blikiem i sprzedający nie chce wysłać mi przedmiotu. Co najgorsza nie mam potwierdzenia zamowienia ani zadnego śladu zakupu na allegro lokalnie tylko jedynie potwierdzenie płatności. Co w takim wypadku robić? Czy jak nie wyśle to i tak po określonym czasie zwrócą mi pieniądze?
Nie masz śladu zapłacenia a jak płaciłeś na konto sprzedającego czy przez Allegro,
Do strony allegro lokalnie mnie przekierowało a po zakupie zero śladu w zamówieniu czy gdziekolwiek.
może z innego konta robiłeś zakup .
A czy jest możliwe żeby dokonać zakupu bez konta tylko jako ,,gość"?
@Client:48313163 nie , ale masz może drugie konto , zobaczysz zakup tylko na koncie , na którym dokonałeś transakcji .
i poszło 4500pln się gwizdać nowy sposób oszustwa na allegro
jeśli zapłaciłeś poza allegro na co wygląda to tej kasy już nie zobaczysz zostaje zgłoszenie na policję art 286 oszustwo
@Client:48313163 Wygląda mi to jednak za nakup poza Allegro. Czy możesz wskazać link, z którego przekierowało Cię do płatności?
No to niestety jest oszustwo. Allegro nie pomoże bo to nie był zakup na ich platformie. Tylko policja.
A po czym to widać że jest oszustwo a nie link z allegro?
@Client:48313163 bo to nie jest adres allegro lokalnie. Wczoraj też tu już podobny wątek był z tym adresem. Zbierz dowody i idź na policję.
A jakie są wg szanse na odzyskanie pieniędzy, bo to nie by były małe pieniądze (4500zl)
Naprawdę, smaruj cholewy i szybciutko na najbliższy komisariat. Nie czas teraz na rozkminy czy są szanse bo tego nikt nie wie.
dziękuję wszystkim za pomoc, dam znać jak wyjdę z komisariatu
A jest ta oferta na Allegro?
niedostępna
☹️
Niewielkie, zgłoś na Policje.☹️