Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy zakupie od prywatnego sprzedającego za towar sprzedajacy odpowiada do chwili nadania, jak masz dowód to prześlij go kupującemu i niech składa reklamacje u przewoźnika.
Wysłałem zdjęcia....mimo to otworzył dyskusje w której nie wziolem udziału i zawiesili mi konto
Masz nr paczki to po nr w trackingu masz status jak doreczona to wyslij nr paczki kupujacemu bo jako prywatny nie odpowiadasz za przepadniecie towaru w dostawie
Wysłałem mu zdjęcia na czacie...mimo to otworzył dyskusje w której nie wziolem udziału...i zawiesili mi konto
To masz problem, a jak mu zwrócą kasę to mogą zażądać od ciebie spłaty.
Czyli gość ma towar i jeszcze mu zwrócę kasę....
A masz potwierdzenie odbioru? Jak tak a allegro nalozy na ciebie kare w kasie to policja art 286 kk oszustwo doprowadzenie do niekorzystnego rozporzadzenia mieniem proba wyludzenia kasy na twoj koszt z ap
To ciekawe, otrzymał i założył dyskusję? dziwne- nie sądzisz?
Bardzo dziwne.... kilkanaście lat korzystam z allegro i nigdy z czymś takim się nie spotkalem
@szczepan0099 Chyba trafiłeś na kombinatora, który próbuje wyłudzić od Ciebie kasę.
@szczepan0099 @Ziolko39 Albo była to wysyłka allegro one, a tam wszystko jest możliwe, możliwe że paczka jeszcze gdzieś leży, bo nie ma miejsca w skrzynce odbiorczej.
ale to prywatny sprzedawca więc co go obchodzi paczka od momentu nadania? jesli one pokazuje w trackingu odebrane to odebrane prblem ma kupujący i one
Zgoda, pod warunkiem że gdyby odpisał w dyskusji. A skoro zlekceważył najważniejszy allegrowy sąd no to kara być musi.
Miejmy nadzieję że wartość niewielka.
Mamy bardzo charakterystyczny przypadek centralizacji decyzji i problemów dla użytkowników jakie z tego wynikają.
Sprzedaż organizuje Allegro, dostawę organizuje Allegro, spory rozstrzyga Allegro.
Nikt ani sprzedający, ani kupujący nie ma żadnych szans w starciu z taką organizacją.
Tylko on nie jest firmą nie ma obowiązków jak firma w jego przypadku działa kc a tam jest coś takiego jak skuteczność poinformowania powoda o roszczeniu
PP - list polecony ....jutro idę na pocztę ...może się coś dowiem
a co to było i za ile?
Gra komputerowa -plyta za 4 zł i list polecony za 6,80 ...
List polecony.....jutro idę na pocztę ...może się coś dowiem