Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, kupował ostatnio replikę ASG od allegrowicza i zamiast wysłać ja przez kod nadania dany przez allegro to zrobił swoją etykietę i mi wysłał problem w tym ze przesyłka miała być za pobraniem a jego nie była i dostałem paczkę za darmo + opis jest nie zgodny z produktem którym dostałem ponieważ mowa była tylko o uszkodzonych przewodach a okazuje się ze blokada nie działa + brakuje bolt catcha gdzie nie było widoczne w na zdjęciu produktu i opisie również nie wspominał o tym w wiadomościach
@Client:121458016 Załóż w tej sytuacji dyskusję ze sprzedawcą. W zakładce Moje Zakupy wybierz zamówienie, dla którego chcesz otworzyć dyskusję. Przejdź do szczegółów zamówienia i kliknij [zgłoś problem z zakupem]. W kolejnym kroku wskaż powód dyskusji i zaznacz jedną z opcji dostępnych na liście. Sprzedający będzie miał 24 godziny na odpowiedź (czasu nie liczymy w weekendy i święta), będziesz mógł poprosić nas o pomoc.
Dziękuję za pomoc
Tak informacyjnie. Przesyłka za pobraniem musi mieć etykietę, nie ma możliwości nadania przy pomocy kodu.
Poza tym nawet jak nadasz bez etykiety, to kurier i tak ją naklei. Przesyłka musi mieć etykietę, różnica jest w tym, kto ją nakleja.
@Client:121458016 Dostałeś przesyłkę za darmo > to co chcesz zakładać dyskusję > napisz albo zadzwoń do sprzedawcy i odeślij paczkę > tu nie ma co na siłę szukać problemu