anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Transakcja Allegro w celu zaszkodzenia Sprzedającemu

cienia4
#7 Wielbiciel#

informujemy, że zawiesiliśmy Twoje konto, ponieważ uczestniczyłeś w transakcji Allegro w celu zaszkodzenia Sprzedającemu.  niewiem oco  chodzi nieszkodziłem  żadnemu sprzedającemu to kpina jakaś żeby utrudniać sprzedasz i blokować co to ma być proszę wyjaśnienie

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@cienia4, powinieneś mieć na e-mailu wiadomość z dokładniejszym wyjaśnieniem. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

cienia4
#7 Wielbiciel#

nic niezrobiłem  a dostałem to informujemy, że zawiesiliśmy Twoje konto, ponieważ uczestniczyłeś w transakcji Allegro w celu zaszkodzenia Sprzedającemu.

Zgodnie z art. 10.1 Regulaminu Allegro nie są dozwolone działania, które negatywnie wpływają na bezpieczeństwo funkcjonowania Allegro lub szkodzą Użytkownikom.

Wszystkie wystawione przedmioty na Twoim koncie zostały automatycznie usunięte, a aktualne oferty kupna na przedmioty innych Użytkowników anulowane.

Ten e-mail został wysłany automatycznie przez serwis Allegro. W celu uzyskania szczegółowych informacji prosimy o kontakt z Administratorami Allegro za pomocą odnośnika do formularza kontaktowego: Formularz kontaktowy

Uwaga! Prosimy, nie używaj opcji „Odpowiedz”, ponieważ tak wysłana wiadomość do nas nie dotrze.

--

Pozdrawiamy,
Zespół Allegro

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@cienia4 jeśli wiesz , o którego sprzedawcę chodzi , zaproś go do wątku  ,fajnie by było poznać zdanie drugiej strony .

oznacz moderatorów

cienia4
#7 Wielbiciel#

nie wiem  o  jakiego sprzedawcę  chodzi  nie napisali  mi 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

To sprawdź ostatnie zakupy i dyskusje @cienia4 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@cienia4 Jeśli chcesz się dowiedzieć o co chodzi to w mailu napisali co należy zrobić.

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@cienia4 najlepszym rozwiązaniem będzie skontaktowanie się z działem bezpieczeństwa przez formularz.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów