Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co to za link? Na bank fejk...
Przekierowanie do płatności, wymaga wpisania danych. Płatność blikiem i bez potwierdzenia... Chyba dałam się oszukać 🥴
https://allegrolokalnie.id-69332.icu/oferta/Telefon%20kom%C3%B3rkowy%20Samsung%20Galaxy%20S24%2B%20512GB%205G%20-%20marmurowoszary%20szary?id=974463833 @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Nie doszło do potwierdzenia Bliku w aplikacji banku. Łudzę się, że może nie wszystko jest stracone...
Widzę, że pseldo oferty zaczynają ewoluować. 😕 jakieś dymki nawet się pojawiają
Niestety. A co masz konkretnie na myśli?
@lovecafe26 nie wiem ale nie widziałem na prawdziwym allegrolokalnie.pl/ jeszcze takich dymków
@lovecafe26 To NIE JEST Allegro Lokalnie
Boże jaki człowiek jest głupi i naiwny.... Czekam do jutra na zaksięgowanie przelewów. Nie potwierdziłam Blika, ale cholera wie co to za oszust i jak działa...
Jeszcze takie głupie wiadomości dostawałam typu, już można kupić, allegro naprawiło usterkę, spróbuj, synowa sprawdziła i juz wszystko działa 😳😳😳 MASAKRA
@lovecafe26 jak nie potwierdziłes i nie masz blokady środków na koncie to masz szczęście.
@lovecafe26 Jeśli BLIK z kodem i nie został autoryzowany to transakcja jest odrzucona.
Nie mam blokady, blik nie został zautomatyzowany z konta nic nie zeszło. Ale i tak się boję 😨
@lovecafe26
a podawałeś na tej stronie swój login i hasło do Allegro? to zmień je teraz, żeby oszuści nie przejęli Twojego konta.
I najlepiej włącz logowanie dwuetapowe.
Nie musiałam podawać. Mam logowanie przez kod na SMS.