anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam, sprzedawca nie chce wysłać przedmiotu na allegro lokalnie

Siligurin
#7 Wielbiciel#

Kupiłem w dniu 12 września o godz.14 1000 tibia coins. Zanim kupiłem to napisałem do sprzedawcy kiedy wyśle, odpisał, że jak najszybciej, po kupnie napisał, iż nie wie kiedy wyśle zasłaniając się tym że ma 7 dni na wysyłkę. Wczoraj wieczorem założyłem dyskusje na którą do teraz nie odpisał a z tego co widzę to wchodzi na allegro. Albo jest wyjątkowo złośliwy, albo to jakiś wałek. Kupiłem jeden pakiet za 100zł i przez te wszystkie lata jak tutaj kupuję na allegro to pierwszy raz mam taką sytuację, że najpierw jest "jak najszybciej", a potem "nie wiem, mam 7 dni" kasy nie chce odesłać, telefon wyłączony, na smsy nie odpisuje, co ja mam zrobić? Czekać te 7 dni? Przecież napisał, że wyśle jak najszybciej. Oto link do aukcji

https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/archiwum/1a264876-0ad1-4baa-86c7-445e4720851b/f4138e6b-52c9-...

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

komis-bell
#21 Demiurg#

@Siligurin W szczegółach zamówienia na samym dole kliknij zielony napis ZGŁOŚ PROBLEM Z ZAKUPEM.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A co innego możesz zrobić? dyskusja- to jest teraz ważne, ma 24godz, ale weekendy wypadają, później klikasz pros o pomoc allegro, ważne.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Siligurin Sprzedający ma 24 godziny na wypowiedź w dyskusji (nie wliczając w to weekendów oraz dni ustawowo wolnych) - zaczekaj proszę na jego odpowiedź do poniedziałku do końca dnia, jeśli nie wypowie się w dyskuji w tym czasie, to skorzystaj z opcji "poproś o pomoc Allegro". 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów