Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co to za ściema z tą licytacją!!!Wygrałem licytacje na allegro lokalnie po czym czas leci dalej,potem znowu wygrałem i znowu dalej i dalej!!!Co to za oszuści tym sterują!!!Ściema na całego jak tak można!!!
Licytacja kończy się jak minie czas ty po prostu dajesz największą kwotę ale inni mogą Cię przelicytować to chyba normalne tak działają licytacje.
Nie tak nie działają licytacje!!!Bo czas się już dawno skończył a ja zalicytowałem jako ostatni w ostatnich 2 sekundach po czym doliczyli kolejne 5min po czym znów wygrałem w ostatnich sekundach jako ostatni to znowu dołożyli czas i tak w kółko!!!OSZUŚCI!!!
@Client:109828139 na lokalnie licytując w ostatniej minucie czas przedłuża się o 5 minut. Tak jest od początku to nie oszustwo. Zapoznaj się z zasadami.
Na AL nie działa snajper 😀 Można tak licytować kilka godzin jak obie strony podbijają o złotówkę. Głupie to trochę nie da się szybko zakończyć aukcji.
było zgłaszane już aby ominąć licytowanie przez boty (czyli przebijanko o złotówkę), ale AL ma to gdzieś. Proponowałem chyba, że kwota przebicia powinna się już zwiększać znaczniej niż cały czas o 1zł.
Też mnie **piiip**ają te niekończące się przedłużanie aukcji.
Pier......taką licytacje ostatni raz!
@-PRORIDE- Masz nieaktualne informacje > jest odmiana snajpera, która działa na AL
To jest licytacja dla cierpliwych. Kto dłużej wytrzyma siedzenie przed kompem ten wygrywa 😀
Czasem się nie chce licytować bo sprzedawca może cofnąć wpłatę jeżeli wylicytowana cena go nie satysfakcjonuje. Często się z tym spotykałem. AL żyje własnym życiem i tylko MEGAWONSZ9 wie o co w tym chodzi.
To jest robienie jeszcze z normalnych ludzi głupków i do tego naciąganie na kasę i to cała prawda o tej pseudo licytacji,powiedz która normalna licytacja tak działa ŻADNA!!!