Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wylicytowałem 3 przedmioty od jednego sprzedawcy i za każdy muszę zapłacić przesyłkę. Dlaczego? Nie mogę połączyć zakupów
Bo tak działa AL, skontaktuj się ze sprzedającym i dogadaj się do jednej przesyłki, o ile się da.
Twierdzi że nie może dodać obiór własny do dwóch pozostałych aukcji które wygrałem. To by rozwiązało temat ale czy to prawda?
Może spakować wszystko w jedną przesyłkę i nadać, ale istnieje ryzyko i sprzedajacy się tego boją>bo kupujący może zgłosić brak pozostałych przedmiotów.
Na AL nie da się łączyć ale możesz napisać do sprzedawcy ustalić łączny koszt wysyłki ,poprosić go o numer konta i zrobić przelew i po kłopocie.
Żeby dokończyć transakcję muszę dokonać płatności i za każdym razem dopłacać do przesyłki.
@GregusC Zakup każdą rzecz z odbiorem osobistym a następnie zakup sam usluge transportu np kurierem u wybranego przewoźnika na stronie internetowej i wyślij list przewozowy przez allegro do sprzedawcy by ci na nim paczke nada
Tak chciałem ale sprzedający twierdzi że nie ma możliwości dodać po wygranej aukcji opcji : odbiór osobisty - nie mogę tego zweryfikować gdyż nie sprzedaje na AL
@GregusC Po wygranej aukcji nie ma możliwości wprowadzenia zmian w dostawach. Zmiany są możliwe jeżeli w trakcie trwania aukcji nie została złożona żadna oferta.
W trakcie trwania aukcji była opcja : odbiór osobisty ale nie można jej zaznaczyć podczas licytacji a po wygraniu była już tylko opcja paczkomat. Ktoś mnie oszukuje czy jak?
Mam podobną sytuację i widzę, że serwis Allegro lokalne jest jakiś ułomny jeśli chodzi o implementację prośby jednego sposobu dostawy po wygranych kilku licytacjach. W przypadku zakupu z opcją kup nie ma problemu, bo jakoś można to ustawić przed zakupem, ale dla Allegro lokalne to straszny problem opcja wygrałeś licytację i proponują jedynie kombinowanie. Ciężko zadecydować im i dać jakiemuś programiście opcję do poprawienia Allegro lokalne.