anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wystawianie towaru którego się nie posiada.

Maciej_ej
#7 Wielbiciel#
  •   @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam kupiłem przedmiot 7.12, w dniu 8.12 dostałem informację, że przesyłka jest w trakcie przygotowywania z datą dostarczenia 12.12. W dniu 13.12 status przesyłki się nie zmieniał rozpczełem dyskusje ze sprzedającym pisał o 4 godzinach że są aktualizowane stany magazynowe i stwierdza że nie posiada towaru. Na pytanie, że minęło już 6 dni a nie 4godziny odpowiada że zwróci mi pieniądze. Ja chcę towar, on odpowiada że to nie jego wina że nie ma towaru. Jak lub gdzie zgłosić sprzedawanie/wystawianie ofert zakupu bez pokrycia w towarze?

Moim zdaniem wyżej opisana praktyka jest patologia którą należy piętnować.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

Tak, dużo sprzedających tak tu działa.

oznacz moderatorów

Maciej_ej
#7 Wielbiciel#

Nikt tego nie piętnuje? Gdzie to można zgłosić?

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Samo allegro tak sprzedaje. Takie czasy. Wpadki zdarzają się każdemu. i to można wybaczyć. Nikt nieomylny nie jest. Jednak informacja po 6ciu dniach to inna sprawa i o to bym się zdecydowanie wkurzyła. Nie mam bo coś się wydarzyło np allegro wznowiło sprzedane albo posiałam cienką broszurkę wśród 2000 innych przedmiotów to w mniej niż dobę grzecznie przepraszam i zwracam kasę. Informacja po 6ciu dniach po dyskusji jest wręcz żenująca...

oznacz moderatorów