Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Za nieudane zakupy na allegro lokalne otworzyłam dyskusje ze sprzedającym prosząc o zwrot towaru który był nie zgodny z opisem. Zwrot przebiegł prawidłowo otrzymalam naleznosc na podany numer konta i odesłałam towar na wskazany adres po czym dostałam wiadomosc od allegro ze w ramach poniesionych kosztów i nie udanych zakupów czy zgodzę się na przyznanie mi w ramach rekompensaty 20 monet wyraziłam zgodę po czym zakończyłam dyskusje pytanie moje i tym samym problem jest taki ze nie wiem gdzie odebrać te monety. W zakładce Moje monety ani moje kupony nic nie ma gdzie powinnam znaleźć informacje lub przelać na konto te 20 monet
Dawno te monety obiecali? Moze jeszcze system tego nie przetrawil
Dokładnie nie pamiętam ale pod koniec maja czyli juz jakies 10dni temu
A na pewno na tym koncie te monety mialy byc dodane?
Tak mam tylko jedno konto na allegro
@Client:102595146 Powinny być tu:https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/monety
zawsze możesz zapytać: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb
W pierwszym linku czyli moje monety kupony nie ma tych monet w drugim nawizalam rozmowe po wyczerpujacym tłumaczeniu nie uzyskałam żadnej konkretniej informacji ani pomocy w rozwiązaniu problemu. Wcześniej nie miałam takiej sytacji ze dostalam przyznane od allegro monety w ramach nie udanych zakupów a czy ktoś z Was juz taka sytacje mial? Moze powinnam czegoś poszukać w allegro lokalne tam gdzie zakupy robilam
Sprawa musi się wyjaśnić: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:102595146 doprecyzuj proszę co wskazał Ci doradca? Czy znasz numer zgłoszenia, w którym zaproponowano Ci monety?
Ta informacja od doradcy byla w czasie otwartej dyskusji teraz juz nie mogę się do tego cofnąć bo dyskusja została zakończona
@Client:102595146 już działam w sprawie monet dla Ciebie, więc na razie poproszę Cię o cierpliwość. Gdy tylko dostanę potwierdzenie, że monety są już na Twoim koncie, wrócę do Ciebie z informacją.
@Client:102595146 monety są już na Twoim koncie.