Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro mnie wylogowalo i po ponownym zalogowaniu nie wyświetla mi się w Allegro lokalnie kupione wyskakuje jakiś błąd
kupilem arizer Q6 jakoś 3 dni temu
Nie mogę skontaktować się ze sprzedawca ponieważ zdjął ogłoszenie i nie mogę do niego napisać
zaplacilem blikiem przez Allegro i jedyne co mam to nr z opłacenia
nie znam nr przesyłki i nie mogę sprawdzić czy już jest w paczkomacie
wiem tylko ze login sprzedającego to był agata666 lub Agatka666 arizer Q6 był wystawiony za 430 zl
@Client:103020091 wzywamy kawalerię @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:103020091 Nie wyświetla się to może nie masz kupionego, sprawdź jeszcze tu: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione jak nie zostali opłacony to środki wrócą.
Zapłaciłem za nie i jak jeszcze normalnie mogłem sprawdzić moje zamowienie to było ze jest przygotowywane
Ze etykieta do paczkomatu jest wygenerowana
Sprzedający nie widzi, nie dostał środków to oczywiste że nie wyśle, środki wrócą na twoje konto. Jak ktoś inny kupił to pozamiatane a jak nie to się wznowi ogłoszenie.
@Client:103020091 Przykro mi, ale na koncie z którego tutaj piszesz nie ma żadnego zamówienia z Allegro Lokalnie, a ostatni i jedyny zakup na Allegro pochodzi z 22.10.2021 roku.
Mam wiecje niż jedno konto i logowałem się na wszystkie
@Client:103020091 Podaj mi proszę loginy tych kont to spróbuję odszukać to zamówienie.
[edycja]
to chyyba wszystkie
A czy można to jakoś sprawdzić przez nr z opłaty?
@Client:103020091 Niestety nie, potrzebuję loginu konta, z którego zostało dokonane zamówienie.
Wiem ze login tej osoby to był Agata666 lub agatka666
a można tak sprawdzić tylko czy przesyłka wgl została wysłana
bo jeżeli nie i pieniądze wrócą to okej
@Client:103020091 Z adresów, które podałeś znalazłam w naszym systemie dwa konta, ale na nich również nie ma takiego zamówienia.
A jest jakiś sposób zebym mógł się skontaktować z tym sprzedającym o loginie Agata666 lub Agatka666 z Krakowa ?
@Client:103020091 Czy na pewno Agatka z Krakowa? Może Agatka jest z Łodzi?
https://allegrolokalnie.pl/oferta/arizer-extreme-q-6-150g-suszu-cbd
Tamto zamowienie musi być zarchiwizowane i go nie widać już a cena to było 430zl
@Client:103020091 Człowieku, weź się pozbieraj jakoś.
Nie wiesz z jakiego konta kupiłeś, nie wiesz od kogo, nie wiesz za ile, nie wiesz czy zapłaciłeś, nie wiesz kiedy.
480 czy 430 to całkiem podobnie wygląda. Jeżeli rzekomo kupiłeś 6 dni temu i nie było płatności to Agatka ponowiła ofertę bo tak działa Allegro. Cenę też mogła zmienić, wolno jej.
Tobie się zdaje że kupowałeś 3 dni temu ale ja nie mam już takiej pewności.
Jaki problem napisać do tej Agatki z Łodzi i zapytać? My mamy to za ciebie robić?
zamowienie złożyłem i opłaciłem 9lub 10 dnia tego miesiaca
zaplacilem z przesyłka 438zl
Nie kupiłem od tej Agaty tylko od sprzedającego z Krakowa