Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam dnia 16.12 br zakupiłam prezent dla syna w postaci telefonu za 150 zł był wystawiony za 200. Sprzedający poprosił mnie o przelanie na konto chociaż 50 zł na jego prywatne konto a resztę miałam przelać przy odbiorze. Paczka niby była nadana lecz do tej pory jest w tym samym miejscu. Dzwoniłam do firmy InPost co się dzieje z moją przesyłką odpowiedzieli że to jakaś dziwna sytuacja, kontaktowałam się z osobą sprzedającą ale niestety bezskutecznie. Jutro gwiazdka a syn nie dostanie prezentu na razie muszę mu zastępczy prezent kupić, już nawet nie chcę tej paczki lecz domagam się iż osobą sprzedającą przeprosiła mojego syna który ma
@marlena270909 Kupiłaś przez Allegro, czy poza Allegro?
Niestety pierwszy raz kupowałam i pan podał mi nr konta i chciał żebym zrobiła przelew express i też tak zrobiłam wszystkie wiadomości oraz potwierdzenie przelewu mam
@marlena270909 przykro mi, ale do tego zakupu doszło poza Allegro, dlatego nie możemy Ci pomóc, ponieważ nie ma tej transakcji w naszym systemie. Mogę Cię poprosić o podesłanie linka do tej oferty?
@marlena270909 Kliknęłaś Kup teraz lub wygrałaś licytację? Jeśli tak, to do zakupu doszło na Allegro.
Nie ma znaczenia, w jaki sposób płaciłaś.
@la_nika Co się od wczoraj dzieje z edycją postów? Dlaczego jest niedostępna?
@xyz96 sprawdziłam i edycja postów działa (nie tylko na moderatorskim koncie). Spróbuj proszę wyczyścić przeglądarkę 😊
😄
No nie działa. Pojawiła się nowa opcja - link do posta, a zginęła edycja.
@xyz96 opcja "link do posta" była już od dawna. Swoje posty możesz edytować tylko przez 10 minut. Czy tej opcji w ogóle nie widzisz, czy nie widzisz w postach, które opublikowałeś wcześniej, niż 10 minut temu?
la_nika wszyscy oprocz Ciebie mają rację ,, NIE DZIALA EDYCJA POSTÓW ,, nawet chwilę po umiesczeniu .
la_nika i chciałem poprawić ,,o na ó,, i kicha 😐
@la_nika Wczoraj wieczorem już był z tym problem, chwilę po napisaniu już nie dało się edytować posta. Dziś rano przez jakiś czas było ok, a teraz znowu nie ma edycji zaraz po zamieszczeniu odpowiedzi. Wszystko na tej samej, wyczyszczonej przeglądarce.
@mdrogeria @xyz96 bardzo Wam dziękuję za cynk! Zgłosiliśmy to i będziemy działać, żeby przywrócić tą opcję.
@xyz96 bardzo dziękuję za zrzut! 🤗 Będziemy to wyjaśniać!
@xyz96 @marlena270909 @mdrogeria @pinsplash W tej chwili problem nie powinien już występować.
ok nat_not działa , przetestowane . Spokjnych Świąt 💮🍷
Kup sobie nowy komputer, koniecznie z opcją "bez ginięcia edycji".
Są takie dostępne....
Nadal nie czytasz postów. Dziecko zrozumie to, co było wcześniej napisane.