anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zwracanie zamówionego produktu na allegro lokalnie

_Damian_773322
#2 Obserwator#

witam

chciałbym kupić smartfon na allegro lokalnie ale nie wiem czy mogę bez problemu zwrócić produkt na wypadek otrzymania wadliwego lub niezgodnego z opisem urządzenia.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

Nie ma zwrotu od prywatnego sprzedającego, chyba ze wyrazi na to zgodę. Jeśli produkt jest niezgodny z opisem to skalasz reklamacje, masz tu pomoc Allegro. Ale najlepiej jak masz wątpliwości darować sobie taki zakup.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@_Damian_773322 Usunęłam Twój komentarz, ponieważ nie jest to odpowiednie miejsce na tego typu pytania. 😉

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Prywatny sprzedawca moze niez godzic sie na zwrot a jak nie wylaczy rekojmi w ofercie to musi rozpatrzyc reklamacje. Niemniej zawsze moze ja odrzucic i wtedy zostaje ci sad.

oznacz moderatorów

_Damian_773322
#2 Obserwator#

a mogę liczyć wtedy na pomoc ze strony allegro jeżeli oferta okaże sie oszustwem?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Możesz jak pisałem, ale zawsze istnieje ryzyko.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@_Damian_773322 jeśli zakup na allegro przy oszustwie tak jak nie wysle towaru dostaniesz zwrot jak to bedzie reklamacja a odrzuci to roznie zalezy od kwoty zakupu allegro to nie sad. Uwazaj na podsylane ci linki na allegro do zakupu chcesz miec pewnosc to wklej link i ci potwierdzi kyos z forum lub moderacja czy to nie falszywka i wtedy zostajesz z niczym bo to zakup poza allegro od oszusta

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@_Damian_773322   Jeżeli chcesz na coś liczyć to licz na siebie.

oznacz moderatorów