Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem konto brawl stars bez żadnych blokad bana itp itd przynajmniej tak zapewniał sprzedajacy ,po zakupie gdy tylko zalogowałem się do supercell id okazało się że konto posiada blokadę i nic się nie da zmienić ani email ani podpiąć tel .pobrałem grę brawl stars włączyłem a tam moim oczom ukazał się ban . sprzedający był świadomy sprzedaży konta zablokowanego a jedyne co otrzymałem od allegro to stracony czas .
Nie, zawsze można odzyskać środki, dyskusja, pomoc Allegro i możliwa rekompensata.https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
Miał bana to chciał jeszcze trochę zarobić i pchnął dalej. Kupując coś od osób prywatnych ponosisz duże ryzyko bo ci nie muszą przyjmować zwrotów ani zwracać kasy . Pozostaje ci reklamacja i złóż ją ,będzie się musiał do tego odnieść.
Odniósł się że nie zwróci nic i nie odpisuje dalej a allegro nie reaguje
Jedyne co napisali aby zgłosił na policję gdzie rekompensata?
@bedushi Chwila, jak długo jest otwarta dyskusja?
17 dni
Do tego allegro straszyło sprzedawcę i nic nie zrobili kazali jedynie zgłaszać na policję ,gdzie rekompensata bo nie pojmuje
Nie czytasz zasad przyznawania rekompensaty, po 14 dniach odznacz jako nierozwiązaną dyskusję. Teraz zgodnie z regulaminem mogą prosić o zgłoszenie na Policję ale to nie znaczy nie dadzą rekompensaty.
Czyli bez zgłoszenia na policję nici z tego ?
Zgłoś weź potwierdzenie i dadzą.
Nie rozumiem czemu nie zrobią porządku z tą patologią raz a dobrze zabraniając wystawiania takich ofert i koniec z robieniem w wała o u stron transakcji
Też dałem się nabrać z tą różnicą, że ja dostałem konto, świeżo założone konto... Przypuszczam ,że też nic nie zdziałam by odzyskać pieniądze. Zgłoszenie na policje przy takiej kwocie ~90zl to pewnie gra niewarta świeczki, szkoda tylko ,że nikt z tym nic nie robi 😕
Uważajcie na
Tak samo poszło 50 zł podobno zablokowali mu konto a kasę odzyskam z allegro protect ale coś można z tym zrobić jak co można zgłoszenie zbiorowe 🙂