Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
odesłałam sprzedającemu zakupione produkty, dostałam potwierdzenie, że paczka została odebrana. Sprzedający twierdzi, że zrobił zwrot pieniędzy przez allegro i podał mi nr płatności. Pieniędzy nie ma ani na moim koncie bankowym ani na koncie Allegro. Rachunek mam wpisany i zweryfikowany. Jak sprawdzić czy rzeczywiście środki zostały zwrócone? Czy da się to sprawdzić po numerze płatności? Ile czasu się czeka na zwrot ?
Kupujący otrzyma środki w ciągu około 2-3 dni roboczych.
Kupujący otrzyma zwrot środków:
Jeśli kupujący korzystał z Allegro Smart! lub kuponu, wówczas zwrot zostanie automatycznie pomniejszony o wykorzystane przez niego zniżki.
Kupujący otrzyma powiadomienie dotyczące zwrotu i informację o sposobie przekazania środków.
@alka_porter Po rzeczywistym wysłaniu pieniędzy przez Allegro Finanse otrzymasz powiadomienie. Moment zlecenia zwrotu przez sprzedawcę nie jest momentem faktycznego wysłania pieniędzy, Allegro jeszcze je przetrzyma. Czy sprzedawca zlecił zwrot środków możesz spytać tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=897a78b3-59d5-48dc-ace4-c27507e9a17f