anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot pieniędzy

Agent555
#19 Nestor#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_    

Chodzi mi o allegro lokalnie o zwrot pieniędzy kupujacemu.

Można zwrócić pieniądze kupujacemu na lokalnie 3 miesiące wstecz.

Macie tam błędy . Lub wasz system zawiodl

U mnie we wszystkich sprzedanych przedmiotach pisze zwróć pieniądze.

Przesyłam zrzut ekranu sprzed prawie roku i mogę zwrócić pieniądze.Sprzedany przedmiot 26 lipiec 2021

Screenshot_20220705-105932.png

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Agent555 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Czy przycisk "zwróć pieniądze" jest aktywny po wybraniu jakiegokolwiek powodu? Czy cały czas jest szary? 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

@la_nika  Tak jest aktywny

Nie o to pytalem 

Podobno na lokalnie można zwrócić pieniądze kupujacemu 3 miesiące wstecz.

Dlaczego  się pokazuje opcja że można zwrócić pieniądze kupujacemu nawet 8 miesięcy wstecz a nawet 1 rok wstecz 

Czy to się już zmienilo

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Agent555 Dziękuję za sygnał - ten przycisk nie powinien być aktywny. Widzę, że masz nieaktualną aplikację Allegro Lokalnie. Czy mogłabym Cię prosić o zaktualizowanie aplikacji i sprawdzenie, czy problem wciąż występuje? Byłabym również bardzo wdzięczna, gdybyś dał mi znać, czy aktualizacja rozwiązała sprawę 🙂 Jeśli nie, będziemy dalej szukać przyczyny. 

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

@ko-alka  Zaktualizowałem aplikację to samo .

Mogę zwrócić pieniądze nawet 1 rok wstecz klikam zwróć zakup i pokazuje mi się pole żebym wybrał powód.

Dlaczego tak jest skoro na lokalnie można zwrócić pieniądze kupujacemu 3 miesiące wstecz. Przy każdym sprzedanym przedmiocie pisze zwróć pieniądze To jest sprzedany przedmiot z 11 lipca 2021 r

Screenshot_20220706-112553.png

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

@ko_alka  Czy mogłabyś to sprawdzić ile jest w końcu  dni na lokalnie na zwrot pieniędzy kupującemu. 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Agent555 Możliwość zwrotu powinna być udostępniona dla transakcji sprzed 3 miesięcy, masz całkowitą rację. Dział Techniczny sprawdzi tę sytuację 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Agent555 Właśnie otrzymałam odpowiedź, że sprawdzamy również koncepcję, w której można zlecić zwrot za produkt do 12 miesięcy wstecz (zatem ta sprzedaż łapie się w tym przedziale czasowym). Zatem nie jest to błąd, tylko celowe działanie. 🙂 

oznacz moderatorów