Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pytanie, kupiłem towar na allegro lokalne z opcją Smart, niestety przedmiot jest nie zgodny z opisem, spędzający zgodził się na zwrot. Zwracam na swój koszt?
Tak, jak zwrot to na własny koszt.
A rekalmacja? Towar jest nie zgodny z opisem
To odsyłasz na własny koszt a po rozpatrzeniu sprzedajacy musi Ci zwrócić koszt odesłania, jak chcesz składać reklamację na niezgodność z opisem zrób to przez dyskusje, masz pomoc Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
Zrób zdjęcia dla porównania oryginału z pod...
sprzedający nie ma nic do gadania - masz prawo do odstąpienia od umowy w ciągu 14 dni bez podania przyczyny. Chyba, że były wyłączenia...
Z wyjątkiem zakupu od prywatnego sprzedającego!
@LEW334 To prawda -zawsze o tym zapominam, ale ja ten gorszy 😉
Towar od prywatnego sprzedającego, otworzyłem dyskusję, sprzedający poprosił mnie o zwrot towaru. Ale nie mam adresu do zwrotu tak jak na Allegro. Tam jest dużo łatwiej ze zwrotem:). Kończąc temat proszę spędzającego o dane do zwrotu, później czekam na zwrot pieniędzy?
@2obert a nie warto było zadzwonić do sprzedającego najpierw i uzgodnić szczegóły?
Masz rację tak zrobię
Uważaj skoro wysłał towar niezgodny z opisem to nie dogadywałbym się poza Allegro, nie wiadomo jak to się może skończyć, ale....twoja decyzja.🤗
Wszystko robię i ustalam przez Dyskusję Allegro Lok... ze sprzedającym więc nie powinno być problemu
Spoko. Po to tuja jestem, kiedy czas pozwala. Dobra decyzja - na pewno będzie OK 👍