Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry, zakupilem kurtke i cena nodpowiada kwalitetu.Szmata nejest warta tyle pienienzy.Towar chce zwrucic i dla czego mám go wyslac do Chin kedy towar byl zakupiony u spredawce w Polsce!! Odpowiedz prosze wyslac na adres [edycja] Dzenkuje.
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
Získajte kupón 10 € | ||||||
Teraz môžete zdieľať Allegro so svojimi priateľmi. Pošlite im odkaz na pozvánku, aby ste obaja mohli získať 10 € kupóny. | ||||||
POZVITE PRIATEĽA | ||||||
Vidíte to, pretože ste súhlasili. | ||||||
|
||||||
|
@Client:129190289 A dlatego do Chin ponieważ zwrot i jego koszt to sprawa kupującego zgodnie z prawem, nie jest to co zamówiłeś to reklamuj, masz tu narzędzia: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
@Client:129190289 a to reklamacja czy zwykły zwrot? Jak zwrot wysyłasz na adres w zakładce zwroty jak reklamacja to wysyłasz na adres w zakładce reklamacja.
W obu przypadkach to są Chiny
To jest mozlywe tylko v Polsce.Na Slowaciji jezeli kupie coz cez internet to zwruce firmie od kturej kupylem a nie komus innemu.Fakture wystawyla firma w Polsce i tez zabrala pienonze.To jest dla mne partner handlowy a nie jakas firma w Chinach.Mne z tego wychodzi ze nic sie neoplaca zakupic cez firme Allegro jezely clowiek nechce mac problemy!Pry zakupach cez Temu taký problém nema.To byl ostatny produkt ktury cez Allegro zakupylem.I to nemuwie o ruznici cen!
@Client:129190289 "Towar chce zwrucic i dla czego mám go wyslac do Chin"
Dlatego, że takie były warunki zawartej umowy - te informacje znajdowały się w zakładce "zwrot" oraz "reklamacja".
To jest mozlywe tylko v Polsce.Na Slowaciji jezeli kupie coz cez internet to zwruce firmie od kturej kupylem a nie komus innemu.Fakture wystawyla firma w Polsce i tez zabrala pienonze.To jest dla mne partner handlowy a nie jakas firma w Chinach.Mne z tego wychodzi ze nic sie neoplaca zakupic cez firme Allegro jezely clowiek nechce mac problemy!Pry zakupach cez Temu taký problém nema.To byl ostatny produkt ktury cez Allegro zakupylem.I to nemuwie o ruznici cen!
Dobrý deň, František,
na začiatok je tiež dôležíté spomenúť, že Allegro je platforma ktorá funguje ako "trhovisko/marketplace", kde svoj tovar ponúka veľa rôznych predajcov z celého sveta. Pri vrátení sa tovar musí poslať do krajiny pôvodu. To znamená, že ak ste si objednali tovar z Číny, do Číny sa vrátiť musí. Samozrejme vrátenie tovaru je na vlastné náklady vo väčšine e-shopov. Rozumieme potencionálne komplikácie pri zasielaní objednávok do zahraničia, ale aj na to máme riešenie v podobe vygenerovania spätného štítku ktorý je priamo v informáciách o nákupe.
Najlepším riešením nákladov dopravy je program Allegro Smart - allegro.sk/smart, v rámci ktorého môžete získať jednotlivé zásielky od predajcov zadarmo vrátane reklamácií (takisto bezplatné generovanie spätného štítku pri zasielaní balíkov do zahraničia). 🙂
Za objednaný tovar som platil poľskému predajcovi a tovar mi bol poslaný z Číny. Allegro sa správa ako Poľská stránka/allegro.pl/ a nie Čínska ako je to napríklad u stránky Temu.A to je si myslím rozdiel.Tovar som poslal do Číny a verím že mi budú vrátené peniaze.Som pracovníkom Finančnej správy a ak mi nebudú vrátené peniaze využijem možnosť osloviť aj kolegov v Poľsku na ich finančnej správe a zároveň Obchodnej inšpekcií. Faktúru vystavila poľská firma!