Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, kupiłem słuchawki mna allegro lokalnie, ale w trakcie wysyłki odnalazłem stare w domu przez co te zakupione nie są mi potrzebne. Sprzedający nie zgadza się na zwrot. Czy może mi odmówić tego? Przesyłka jest jeszcze w paczkomacie
@temek88 Tak, jeśli zakupiłeś słuchawki od osoby prywatnej (a tak jest w tym przypadku), to sprzedający nie musi zgadzać się na zwrot, ma takie prawo.
Może odmówić, takie prawo przy zakupie od osoby prywatnej, możesz odsprzedać, dogadać się ze sprzedającym albo reklamować.
Moze ci odmowic nie odbierzesz to paczka wroci skad nadal on nie odbierze i pojdzie na magazyn rzeczy niedoreczalnych a potem do utylizacji zakladajac ze gdzies nie zgubia ergo zostaniesz bez kasy i bez sluchawek
Zakup od osoby prywatnej więc obowiązuje zasada „widziały gały, co kupowały”.
Zawsze możesz odsprzedać komuś.
@temek88 LEW jak zwykle wprowadza w błąd > co można reklamować? > paczkę, która leży w paczkomacie? > jak zwykle wpisy "z czapy"
Nie lew sugeruje wymuszenie zwrotu i oddania kasy poprzez reklamowanie za niezgodność z umową plus włączenie w to allegro wraz z głupotą konsultantów na poziomie pustaka by jeszcze ap wypłacili